OVO JE NAJRASPEVANIJI ČLAN HRVATSKE VLADE: Poslušajte kako peva Marija Veličković, nova ministarka poljoprivrede (VIDEO)
Foto: Screenshot

bruka

OVO JE NAJRASPEVANIJI ČLAN HRVATSKE VLADE: Poslušajte kako peva Marija Veličković, nova ministarka poljoprivrede (VIDEO)

Hrvatska -

Nova ministarka poljoprivrede Marija Vučković u biografiji je spomenula da u slobodno vreme pjeva u ženskoj klapi "Arija" iz Opuzena.

Ona je u klapi četvrta zdesna, a kako možemo videti u videu, nastupala na Melodijama hrvatskog juga s pesmom "Duše dvi". Klapa Arija na Melodijama hrvatskog juga 2015. osvojila je treću nagradu publike.

Klapa je osnovana 2014., a navode da su sve zaposlene žene i majke te se zbog toga sastav često menja, ali članice stalno uče nove pesme, tradicionalne i moderne obrade i šire repertoar.

Marija Vučković, rođena je 3. juna 1974 u Pločama. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Pre dolaska na mjesto državne sekretarke radila je u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Evropske unije, od februara do novembra 2016. Iskustva ima i kao zamenica župana Dubrovačko-neretvanske županije.

U poslednjem izveštaju o njenom imovinskom stanju stoji kako je ima mjsečna neto primanja u iznosu od 3.400 evra. Otplaćuje dva kredita s mesečnim anuitetom koji je malo manji od 500 evra i još jedan u iznosu od 300 evra. Poseduje stan od 69 m2 u Pločama. Suvlasnica je voćnjaka u Opuzenu.

Vlasnica je akcija u Atlantskim plovidbama, Luci Ploče i Hrvatskom telekomu. Od ušteđevine je prijavila 550 evra.

Kurir.rs/Večernji.hr

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track