MAKLJAŽA NASRED ULICE U ZAGREBU, SEVALE SU PESNICE: Tukao je taksistu, pa mu uzeo mobilni telefon! Prolaznici ih jedva zaustavili! (FOTO)
Foto: Printscreen/Čitalac 24sata.hr

haos

MAKLJAŽA NASRED ULICE U ZAGREBU, SEVALE SU PESNICE: Tukao je taksistu, pa mu uzeo mobilni telefon! Prolaznici ih jedva zaustavili! (FOTO)

Hrvatska -

U Zagrebu je juče izbio sukob na ulici između taksiste i jednog pešaka. Potukli su se nešto posle 8 sati u Masarikovoj ulici.

Vozač taksija vikao je na čoveka u prsluku da mu vrati mobilni telefon, dok ga je ovaj nemilosrdno udarao, rekla je čitateljka 24sata.hr, koja je snimila čitav incident.

Tokom sukoba muškarac u prsluku uzeo je taksisti mobilni telefon. On ga je hteo nazad, ali je muškarac počeo da ga udara. Muškarcu u prsluku su zatim ispali ključevi, koje je brzo zgrabio taksista i hteo je da ih zameni za svoj mobilni telefon. Taksista je na kraju završio u bolnici sa lakšim povredama.

foto: Printscreen/Čitalac 24sata.hr

Novinari 24sata.hr su kontaktirali napadnutog taksistu koji je rekao kako je čitavom sukobu prethodio nesporazum nekoliko ulica dalje. Skretao je iz Vodnikove u Runjaninovu ulicu, a zbog parkiranog auta nije mogao da vidi da li prolaze pešaci. Usporio je, ali muškarac mu je udario rukom po gepeku. Stao je i pitao šta se događa, na šta mu je muškarac odgovorio psovkama i udarcima.

"Otišao sam prema Masarikovoj ulici kako bi stao na jednom od taksi stajališta u blizini. Tamo sam sreo istog muškarca koji je pokušao da me fotografiše fotografirati. Izašao sam iz automobila i pitao ga zašto ga snima, pa sam izvadio svoj mobilni i fotografisao njega. Tu je počeo sukob. Muškarac me je napao, uzeo mi mobilni i počeo je da me tuče", kaže taksista.

foto: Printscreen/Čitalac 24sata.hr

Sve je bilo gotovo za nekoliko minuta. Na kraju snimka se vidi da je jedan od prolaznika koji se uključio u sukob, izvukao mobilni muškarcu u prsluku iz ruke pa ga vratio taksisti, koji je onda seo u svoj automobil i otišao.

Kako je ispričao, otišao je da prijavi policijski incident u policijsku stanicu u Maksimiru. Policija je potvrdila da su primili prijavu o događaju i proveravaju sve činjenice.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Printscreen/Čitalac 24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track