STUDENTKINJA IZ ZAGREBA POSTALA JE HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Politika je živi lopovluk, država nam je prelepa ali pokradena! Zaposlila bih se kod svog Bandića! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Twitter/Matea Dominiković

svi pričaju o njenoj izjavi

STUDENTKINJA IZ ZAGREBA POSTALA JE HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Politika je živi lopovluk, država nam je prelepa ali pokradena! Zaposlila bih se kod svog Bandića! (VIDEO)

Hrvatska -

Studentkinja iz Zagreba postala je hit na društvenim mrežama posle intervjua koji je dala za Međunarodni dan mladih u centru grada.

"Mladi nisu danas politički obrazovani. Politika je danas živi lopovluk, po meni. Država je prelepa, pokradena je jako puno. Mislim da je to veliki problem današnjice" kaže devojka za N1.

"Pokušavam da se što više obrazujem. Jezici što više. Što je broj jedan. Jer bez jezika si danas vrlo neobrazovan", kaže devojka i dodaje da studira Javnu upravu.

"Zaposlila bih se u državnu firmu. Kod svoga Bandića. Ja Bandića stvarno uvažavam. Doprineo je gradu dosta. Nema čoveka koji nije bar nešto pokrao u Hrvatskoj. Smatram da je Bandić dosta uložio u ovu državu. Tako da bih se htela nekako da se zaposlim kod njega. Sutra kad završim fakultet", komentarisala je studentkija.

"To je ona stara: Krao je, al je svima dao", komentarisala je novinarka N1, a studentkinja iz Zagreba se složila sa njom.

"Tako je da. A što se tiče predsedničkih izbora, Kolindi bih dala glas. Ja sam na strani žena. Mladi bi trebali više da čitaju. Instagram je dosta aktivan, i te gluposti, ali trebalo bi više da se gledaju vesti. Čitanjem bi trebao da se povisi vokabular. Ja svašta čitam, od romantike do drama. Nema tu pravila", zaključila je ona.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Printscreen/Twtitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja