JADRANKA KOSOR SELFIJEM PONOVO POTKAČILA KOLINDU: Slikala se sa turistima u Sarajevu, pa ovom rečnicom pecnula predsednicu zbog njenog GAFA! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Youtube

SVE OBJAVILA NA TVITERU

JADRANKA KOSOR SELFIJEM PONOVO POTKAČILA KOLINDU: Slikala se sa turistima u Sarajevu, pa ovom rečnicom pecnula predsednicu zbog njenog GAFA! (FOTO)

Hrvatska -

Bivša premijerka republike Hrvatske, Jadranka Kosor, odlučila je da tokom posete Bosni i Hercegovini, preko društvenih mreža malo "pecne" predsednicu Hrvatske, Kolindu Grabar-Kitarović.

Naime, ona se tokom posete Sarajevu slikala sa grupom Slovenaca, a ispod fotografije koju je okačila na Tviteru, osvrnula se i na skorašnji gaf prve žene Hrvatske, u kojem je ona grad Kupres koji je u sastavu BiH pripojila svojoj republici.

Nakon što je u Sarajevu srela grupu Slovenaca sa kojima se i slikala, Kosorova se u poruci ispod fotografije pozabavila i Kolindom Grabar-Kitarović, a način na koji je to učinila, lepo je zabavio sve na društvenim mrežama.

Naime, pre nekoliko dana Kitarovića je imala gaf u vidu njenog viđenja teritorije Hrvatske, koja se po njenom prostire od Visa do Kupresa. Dok se Vis stvarno nalazi na teritoriji Hrvatske, Kupres je godinama grad u sastavnom delu BiH.

Kosoreva je odlučila da se malo grublje našali na račun Kitarovićeve, a način na koji je to učinila, nije ostao nezapažen.

"Selfiji s grupom veselih Slovenaca u srcu Sarajeva. Koji je glavni grad BiH. U kojoj je i Kupres", napisala je ona.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track