SKANDALOZNA ODLUKA SUDIJE U HRVATSKOJ: Sedam mladića mesecima silovali maloletnicu i ucenjivali je snimcima, a ipak pušteni na slobodu!
Foto: Profimedia

bruka

SKANDALOZNA ODLUKA SUDIJE U HRVATSKOJ: Sedam mladića mesecima silovali maloletnicu i ucenjivali je snimcima, a ipak pušteni na slobodu!

Hrvatska -

Policija je protiv sedmorice mladića starosti od 17 do 19 godina podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da su u godinu navrata u više navrata grupno silovali 16-godišnju devojku. Silovanja su, javlja portal Zadarski, se dogodila u periodu od avgusta prošle do juna ove godine.

Mladići su neka od silovanja snimali mobilnim, a snimljenim materijalom ucenjivali su djevojku kako bi od nje iznudili nove seksualne odnose. Pretili su joj da će filmove poslati njenim roditeljima i prijateljima ako ne pristane na seks.

Jedan od silovatelja bio je i njen bivši dečko koji je pretukao u nekoliko navrata.

Policija je zbog sumnje u krivična dela protiv polne slobode, za polni odnos bez pristanka, bludne radnje, pretnje, fizičke povrede i iskorištavanje dece za pornografiju na štetu maloletnice prijavila dvojicu 19-godišnjaka, tri 18-godišnjaka i dvojicu 17-godišnjaka.

Kako navodi Zadarski.hr, policija je petoricu mlađih punoletnika privela prošlog petka, a nakon što su ispitani u Županijskom državnom tužilaštvu i kod istražnog sudije Županijskog suda u Zadru, svi su pušteni da se brane sa slobode.

Mladići koji su osumničeni za višestruko grupno silovanje žive u istom mestu kao i silovana devojka, a sudija im je odredio mere zabrane prilaska i komunikacije sa žrtvom.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track