LINČ U CENTRU DUBROVNIKA SPREČILI GRAĐANI: Vlasnik ukradene torbice sa gomilom keša prvo pretukao lopova, pa mu stavio omču oko vrata
Foto: Profimedia

brutalno

LINČ U CENTRU DUBROVNIKA SPREČILI GRAĐANI: Vlasnik ukradene torbice sa gomilom keša prvo pretukao lopova, pa mu stavio omču oko vrata

Hrvatska -

U Dubrovniku je došlo do brutalne tuče koja se odigrala u Gružu, ispred gornjeg ulaza u robnu kuću Srđ.

Povod tuči bila je krađa torbice s gotovo 2.500 evra na Gornjem Brgatu, nezvanično saznaje Dubrovački dnevnik. Kako je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska izvestila u sredu, utvrđeno je kako je na Gornjem Brgatu 33-godišnjak provalio u metalni kontejner privatne kompanije, odakle je ukrao torbicu sa novcem, pa je osumnjičen za delo teške krađe.

Ali, 42-godišnji vlasnik kompanije nije želeo da čeka da policija odradi svoj posao već je muškarca dočekao u sačekuši i premlatio ga sa sinom.

Preduzetnik i njegov 16-godišnji sin 33-godišnjeg muškarca osumnjičenog za krađu dočekali su ispred robne kuće Srđ pa ga brutalno premlatili. Kako iz nezvaničnih izvora saznaje Dubrovački dnevnik, preduzetnik je preko nadzorne kamere saznao o kome se radi.

33-godišnjak je izudaran po licu, zatvorena su mu oba oka, a prošao bi još gore da nisu reagovali građani koji su zvali policiju. Naime, kako nam je ispričao jedan od svedoka ovog događaja, 33-godišnjak je završio s konopom oko vrata pa je postojala namera da ga uvuku u kombi.

Ipak, tada su reagovali građani koji su pozvali policiju te je na taj način 33-godišnjak čak i dobro prošao. Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske za Dubrovački dnevnik su potvrdili ovaj događaj. "Policijski službenici dobili su 13. oktobra dojavu o sukobu tri osobe u Ulici Andrije Hebranga, iznad RK Srđ. Radi se o 42-godišnjaku i 16-godišnjaku s jedne i 33-godišnjaku s druge strane. Pritom je 33-godišnjak zadobio povrede koje su okarakterisane kao lakše", naveli su iz Policijske uprave.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track