AMERIČKI GEJ VOJNICI PRETUČENI U ZADRU: Bukvalno smo se borili za život! Napala su nas desetorica! (VIDEO)
Foto: Youtube prtscr / Zadarski.hr

buran vikend

AMERIČKI GEJ VOJNICI PRETUČENI U ZADRU: Bukvalno smo se borili za život! Napala su nas desetorica! (VIDEO)

Hrvatska -

Grupa od desetak osoba napala je u subotu uveče dvojicu američkih vojnika, a reč o tamnoputim gej mladićima koji su se zabavljali u zadarskom noćnom klubu Opera.

Jedan od dvojice američkih vojnika napad je opisao u video koji je objavio na svom Instagram profilu.

Prvo je poručio svima da ne stiže da odgovara na poruke, ali da je dobro. O samom incidentu kaže da su se "borili za život".

"Napalo nas je oko 10 muškaraca. U jednom trenu, neko me je držao, a dvojica su me udarala. Izgubio sam svest", ispričao je između ostalog, preneo je portal Index.

Iz zadarske policije kažu kako je događaj okvalifikovan kao prekršaj. Dojavu su, kažu u policiji, primili u tri sata između subote i nedelje da je u jednom ugostiteljskom objektu na Obali kralja Tomislava došlo do naguravanja između više osoba.

"Po dolasku, policijski službenici zatekli su dva američka državljanina starosti 24 i 25 godina koji su imali povrede i prevezeni su u bolnicu. Mladiću od 24 godine konstatovane su lakše telesne povrede, a 25-godišnjak je dobio lekarsku pomoć", naveli su iz policije i dodali da je istraga o incidentu u toku.

Kurir.rs / Tanjug

Foto: Youtube prtscr / Zadarski.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja