KUPIO AVION I PARKIRAO GA U SVOJE DVORIŠTE: Moja ideja se graniči sa ludošću, ali bio sam spreman na sve da ga otkupim! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Youtube/ zagorjecom TV

HIT

KUPIO AVION I PARKIRAO GA U SVOJE DVORIŠTE: Moja ideja se graniči sa ludošću, ali bio sam spreman na sve da ga otkupim! (VIDEO)

Hrvatska -

Robert Sedlar iz Zaboka otkupio je avion i smestio ga na svoje imanje u Strmcu Stubičkom u Hrvatskom zagorju.

"Reč je o avionu Foker F-100 sa 109 putničkih mesta. Avion su koristile aviokompanije iz Indonezije, Brazila i Meksika, a već nekoliko godina bio je na aerodromu u Osijeku", rekao je Sedlar za Zagorje.com.

"Moja ideja graniči s ludošću"

"Otkupio sam avion i sad je smešten na mom imanju. Moja ideja graniči s ludošću, ali bio sam spreman na sve da otkupim avion, rastavim ga i sastavim", kazao je Sedlar dodavši da i ovim putem zahvaljuje Zdenku

Grabušiću koji je bio glavni za rastavljanje aviona.

"Projekat još traje, završili smo dve od tri stepenice, a bilo je i razmišljanja da možda odustanem ako u realizaciji projekta ako dođem do nepremostive barijere", dodao je Sedlar.

Iznajmljivaće ga

Sedlar zna i što će biti sa avionom kad se sastavi.

"Biće smešten na imanju u Strmcu Stubičkom, a iznajmljivaće se za različita događanja. Moći da se koristi za snimanja, devojačke i momačke večeri, a u kokpitu će biti dva simulatora letenja za decu", otkrio je Sedlar.

Kurir.rs/Zagorje.com

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track