VOZAČ BMW DIVLJAO NA PUTU, PA IZAZVAO LANČANI SUDAR KOD NJIVICA: Dete teško povređeno u jezivoj saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj!
Foto: Profimedia

sudar četiri vozila

VOZAČ BMW DIVLJAO NA PUTU, PA IZAZVAO LANČANI SUDAR KOD NJIVICA: Dete teško povređeno u jezivoj saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj!

Hrvatska -

U sudaru četiri vozila u Njivicama u četvrtak poslepodne teško je povređeno dete koje se vozilo u "Reno Tvingu". Dete su zbog povreda prebacili na lečenje u splitsku bolnicu. Žena koja je vozila auto (23) i putnik (19) iz Tvinga zadobili su lakše povrede, izjavila je policija.

Kako navode, do nesreće je došlo kad je vozač (63) BMW-a nemačkih registarskih tablica zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad autom i prešao u suprotni smer.

Tu se sudario s Opelom šibenskih registarskih tablica kojim je iz smera Šibenika prema Njivicama vozila žena (55).

U udaru se Opel zarotirao i prešao na južnu traku i sudario s Kijom šibenskih registracija koju je prema Šibeniku vozio muškarac (48).

BMW je nastavio da se nekontrolisano kreće i udario je u Tvingo kojim je vozila mlada devojka. Reno je od siline udara odbačen izvan puta gde se i zaustavio, dok se BMW zaustavio na južnoj saobraćajnoj traci.

Protiv vozača se podnosi krivična prijava u Opšinskom državnom tužilaštvu u Šibeniku, zbog izazivanja saobraćajne nesreće, prenosi Šibenski.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja