NESTALA PRIPADNICA VOJSKE HRVATSKE ZAPOSLENA NA PREDSEDNIČKOM DVORU: Ćerka veruje da je oteta, promenila se (FOTO)
Foto: Nestali.hr/Printscreen

u potragu uključena i antiteroristička jedinica vojske

NESTALA PRIPADNICA VOJSKE HRVATSKE ZAPOSLENA NA PREDSEDNIČKOM DVORU: Ćerka veruje da je oteta, promenila se (FOTO)

Hrvatska -

Hrvatska civilna i vojna policija nastavljaju potragu za Jandrakom Skender (51), pripadnicom Počasno-zaštitne jedinice Oružanih snaga, koja je radila u oviru Predsedničkog dvora na Pantovčaku, čiji nestanak je prijavljen 4. decembra.

Njena ćerka Ines našla je majčicn auomobil na puteljku uz južni savski nasip nedaleko od Hipodroma i Cimermanove ulice u četvrtak sat vremena posle ponoći. Reč je o automobilu marke "mercedes" gospićkih registarskih oznaka, koji je u trenutku pronalaska bio otključan, s ključevima u bravi. U automobilu su bile njene lične stvari, a u novčaniku nije nedostajao novac. Dve kartice, koje je obično imala, nađene su posle u stanu.

foto: Nestali.hr

Ćerka nestale Jadranke ispričala je pojedinosti koje su prethodile nestanku i dodala da njena majka nikada nije pričala o poslu. Tvrdi da se njena majka promenila u poslednje vreme, da je to primetila ona, ali i da su joj to rekle i Jadrankine kolege s posla.

Čudno joj je, kaže, da su u potagu za njenom majkom, uključeni i antiteroristički timovi Vojne policije, te dodaje da je sklonija da poveruje da joj je majka oteta.

(Kurir.rs/Tanjug, Foto: Nestali.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track