BEGUNAC PROGUTAO BATERIJU U ZATVORU: Otkriveno kako je Srbin uspeo da pobegne iz bolničkog toaleta! (VIDEO)
Foto: Profimedia

UHAPŠEN JUČE U ZAGREBU

BEGUNAC PROGUTAO BATERIJU U ZATVORU: Otkriveno kako je Srbin uspeo da pobegne iz bolničkog toaleta! (VIDEO)

Hrvatska -

Zatvorenik koji je pobegao iz Remetinca je uhapšen sinoć u zagrebačkom naselju Volovčica. Njega su oko 20.50 zagrebački policajci pronašli u Borongajskoj ulici u Zagrebu.

Reč je o 32-godišnjem Srbinu Ivanu Đorđeviću koji je juče pobegao iz bolnice "Sestara milosrdnica" gde je odveden na pregled.

Đorđević je nepravosnažno osuđen na četiri godine zatvora na Opštinskom sudu u Novom Zagrebu zbog krijumčarenja ljudi.

Prema nezvaničnim informacijama, on je u zatvoru progutao bateriju, zbog čega mu je pružena lekarska intervencija na Hitnoj u Vinogradskoj bolnici.

Neverovatan propust policajaca

Đorđević je tražio da ide u toalet, što su mu policajci i odobrili, i to u više navrata. Poslednji odlazak zatvorenika u WC završio se begom.

Kamere RTL Direkta bile su u njemu. Kako se vidi na snimku, taj WC nema prozora i to je verovatno prevarilo policajce. Naime, iako nema prozora, u WC-u se nalazi oko dva metra visok zid.

Taj zid nije spojen sa plafon, te je preko njega mogao da se popne. S druge strane zida je mala prostorija, neka vrsta ostave.

U toj ostavi postoji mali prozorčić. Kako se i ostava i WC nalaze u prizemlju Đorševiću, kad je prešao u ostavu, nije bio nikakav problem da izađe i pobegne.

Dok su policajci shvatili šta se događa, on je već bio negde na zagrebačkim ulicama.

Kurir.rs/Index.hr/RTL

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track