KAKVA ZBRKA U ZAGREBU: Ušla u poštu, platila račune, pa tek onda rekla da IMA KORONU, a onda se otkrila prava istina
Ilustracija, Foto: EPA/ANTONIO BAT

zaposleni sve pogrešno razumeli

KAKVA ZBRKA U ZAGREBU: Ušla u poštu, platila račune, pa tek onda rekla da IMA KORONU, a onda se otkrila prava istina

Hrvatska -

Hrvatska javnost je bila zaprepašćena slučajem žene koja je, navodno zaražena koronavirusom, ušetala u poštu u Zagrebu. Nakon što je platila račune saopštila je prisutnima da ima koronu i da bi trebalo sve dezinfikovati.

Pošta je zatvorena i pozvan je epidemiolog. Neodgovorno, nerazumno, glupo pa na kraju krajeva i protivzakonito, preneo je 24sata.hr.

Međutim, ispostavilo se da ona uopšte nema virus, već je samo htela da učini uslugu zaraženim komšijama.

Pošto su oni u izolaciji, umesto njih je otišla u poštu da preda doznake za bolovanje. Njeno upozorenje zaposlenima u pošti da šalje dokumente drugih osoba, koje imaju koronavirus, očigledno je pogrešno shvaćeno, pa je nastala panika.

Utvrđeno je da ona ne boluje od koronavirusa, a da papiri pripadaju osobi koja je zaražena i koja ne izlazi iz svog stana.

Žena koja je donela doznake je susetka koja vodi brigu o zaraženoj osobi i njegovoj porodici, koja se nalazi u samoizolaciji.

Prilikom predavanja papira, imala je potrebu da napomene da je reč o doznakama osobe zaražene Covidom-19, što su zaposleni pogrešno shvatili u smislu da je ona zaražena, navodi policija.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track