DESNIČAR PUKAO NA BIRALIŠTIMA, PA SE PRAVDA: Nisam na izbore izašao zbog Plenkovića
Foto: Facebook/Printscreen

Miroslav škoro

DESNIČAR PUKAO NA BIRALIŠTIMA, PA SE PRAVDA: Nisam na izbore izašao zbog Plenkovića

Hrvatska -

Miroslav Škoro je mislio da će Andrej Plenković biti njegov ministar spoljnih poslova, a na kraju Andrej Plenković uopšte nije trebao Domovinski pokret.

On je, prema rezultatima koje je objavio SEC, osvojio je 16 poslaničkih mandata.

Škoro kaže da nije ušao u predizbornu trku jer smatra da mu je potreban Andrej Plenković. "Ušli smo u kampanju jer smo mislili da nas hrvatski narod treba, a glasači su pokazali da su nam potrebni. To je stvar ličnog iskustva. Pre nekoliko meseci nije bilo Domovinskog pokreta, sada smo treća politička snaga i moramo ga prihvatiti. Šta će se desiti u preuređivanju, videćemo ", objasnio je Skoro.

Navodi da niko neće napustiti Pokret za domovinu. "Niko neće napustiti brod Pokreta za domovinu. Videćemo šta se dešava u narednom periodu. Plenković će nastaviti da vlada kao ranije. Ima manje glasova i više mandata, što je takođe indikativna cifra", rekao je Škoro.

"Činili smo čudo. Imamo 16 mandata. Ne znam koji će se tokeni pridružiti Andreju Plenkoviću i njegovoj trgovinskoj koaliciji. Videćemo, verujem da niko od nas neće to učiniti", rekao je.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track