PIJANI POLICAJAC SE POTUKAO U NOĆNOM KLUBU U ŽUPANIJI Sukobio se sa maloletnikom, pa prijavio da ga je napalo više ljudi
Foto: Profimedia

HRVATSKA

PIJANI POLICAJAC SE POTUKAO U NOĆNOM KLUBU U ŽUPANIJI Sukobio se sa maloletnikom, pa prijavio da ga je napalo više ljudi

Hrvatska -

Alkoholisani policajac potukao se u noćnom klubu u Županji u noći sa subote na nedelju, objavila je policija.

"U nedelju 2. avgusta oko 3 sata, u ulici Braće Radića u Županji, unutar kao i izvan noćnog kluba, došlo je do sukobljavanja nekoliko osoba. Na mestu događaja nalazio se i policijski službenik PU vukovarsko-srijemske, koji tada nije bio na dužnosti, pa je prijavio da je u tom sukobljavanju napadnut od strane više osoba.

Dolaskom patrole i preduzetim akcijama utvrđeno je da je došlo do verbalnog fizičkog sukoba između njega i jednog starijeg maloletnika, pri čemu su obojica lakše povređeni", piše policija.

Sprovedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je predmetni policijski službenik bio pod uticajem alkohola i da je ušao u sukob s drugom osobom zbog čega će načelnik PU vukovarsko-srijemske protiv njega podneti zahtev za pokretanje disciplinskog postupka zbog sumnje da se nedolično ponašao van službe (teža povreda službene dužnosti).

Takođe, o svim utvrđenim činjenicama i okolnostima pod kojima se odvijao događaj sa starijim maloletnikom, koji je takođe bio pod uticajem alkohola, policija je izvestila nadležno državno tužilaštvo.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track