MEGA KORUPCIONAŠKA AFERA TRESE HRVATSKU: U automobilu uhapšenog šefa Jadranskog naftovoda nađeno MILION evra?!
Foto: Printscreen

slučaj janaf

MEGA KORUPCIONAŠKA AFERA TRESE HRVATSKU: U automobilu uhapšenog šefa Jadranskog naftovoda nađeno MILION evra?!

Hrvatska -

U automobilu koji se povezuje s Draganom Kovačevićem, nedavno uhapšenim šefom Jadranskog naftovoda (Janaf), pronađeno je oko milion evra

Pozivajući se na nezvanične informacije, hrvatska N1 navodi da je u automobilu parkiranom u Samoboru, povezanim s Draganom Kovačevićem, pronađeno milion evra.

Automobil je bio parkiran na adresi jednog od poznanika nedavno uhapšenog direktora Janafa.

Nezvanično se saznaje da se veruje da je upravo reč o delu mita koje je Kovaćević dobio, ali ni policija ni Ured za suzbijanje korupcije i kriminala (USKOK) nisu želeli da potvrde ovu informaciju.

foto: Youtube prtscr / Privredni.hr

Prema takođe nezvaničnim informacijama od ranije, Kovačević je dan pre hapšenja saznao da će se to dogoditi, i pokušao je da sakrije dokaze.

Jutarnji list javlja da je Kovačević zamolio svog poznanika Deana Šparavca, jednog od direktora kompanije "Alfa stan", da mu dozvoli da svoj automobil parkira u garaži njegove vile u Samoboru. Mediji prenose i da je vila u čijoj je garaži nađen autoo s novcem svojevremeno bila založena kao jemstvo Zdravku mamiću kako ni izašao na slobodu.

foto: video prtscr / RTL

U tom automobilu je, kako se nezvanično saznaje, pronađena veća količina novca u raznim valutama, ukupnog iznosa oko milion evra, kao i dokumentacija koju je Kovačević želeo da sakrije.

Šef Jadranskog naftovoda Dragan Kovačević nedavno je uhapšen sa još deset osoba, zbog sumnje da je deo korupcionaške afere koja poslednjih dana potresa Hrvatsku.

Kurir.rs / Tanjug,

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track