HRVAT (71) REKORDER PO LUDOJ VOŽNJI: Za samo 15 minuta, 4 puta prešao u suprotnu traku i zakucao se u druga vozila
Ilustracija, Foto: Profimedia

utvrđeno da nije pijan, ali je analiziran na drogu i lekove

HRVAT (71) REKORDER PO LUDOJ VOŽNJI: Za samo 15 minuta, 4 puta prešao u suprotnu traku i zakucao se u druga vozila

Hrvatska -

Muškarac (71) iz Virovitice je za samo 15 minuta svojim vozilom udario u četiri druga vozila pri čemu je jedna osoba (29) lakše povređena, saopštila je danas lokalna policija.

Ovaj niz saobraćajnih nezgoda dogodio se u ponedeljak popodne tako što je vozač najpre u Bečkoj ulici prešao na suprotnu stranu kolovoza i udario u vozilo u kojem je za volanom bio 23-godišnji mladić.

Iako su, navodi se, obojica pokušali da izbegnu kontakt, oba vozila su ipak oštećena.

Nastavljajući vožnju, muškarac u drugoj ulici prednjom levom stranom vozila ponovno prešao na suprotnu traku kolovoza i udario u automobil kojim je upravljala devojka od 23 godine.

Navodi se da je ovaj vozač ponovo napustio mesto udesa i udaljio se, pa je u Ulici 30. maja još jednom prešao na suprotnu stranu i udario u nadolazeće vozilo kojim je upravljao 25-godišnjak.

Ni tu se nije zaustavio, već je nastavio da se kreće nekontrolisano u istom smeru da bi četvrti put udario u prednju levu stranu vozila, kojim je upravljala žena stara 35 godina.

Policija je utvrdila da vozač nije bio pod uticajem alkohola, ali je zadržan u virovitičkoj bolnici radi analize krvi na droge i lekove.

Ukupna materijalna šteta na vozilima veća je od 20.000 kuna, prenela je Hina.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track