Najnovije vesti

PREVARIO GA SLATKI ANĐEO: Hrvat se obradovao povoljnom mobilnom, plavuša ga ubedila da ga ne proba odmah po kupovini!
Foto: screenshot

lukavo

PREVARIO GA SLATKI ANĐEO: Hrvat se obradovao povoljnom mobilnom, plavuša ga ubedila da ga ne proba odmah po kupovini!

Hrvatska

Da ljudima ne treba previše verovati, posebno kada se razna roba kupuje putem oglasa, pokazuje i primer ovog mladića koji je sakupljao novac za mobilni telefon, ali je na primopredaji naišao na neprijatno iznenađenje.

"Godinu dana sam štedeo za mobilni telefon i uspeo sam da ga nađem. Stupio sam u kontakt sa dotičnom damom i sve smo dogovorili. Cena je bila 2.500 kuna (330 evra), s tim da će ona doneti telefon na moju adresu. Bio sam srećan, sreli smo se danas popodne, gospođa se vozila u lepom autu, džipu zagrebačkih registarskih oznaka.

mobilni, prevara
foto: Screenshot

Izvršili smo primopredaju, želeo sam da probam mobilni telefon, ali gospođa je rekla: "Izvinite, zaboravila sam da ga napunim." Rekao sam, u redu, i otišao sam kući. Stavio sam ga na punjenje, a onda mi je srce skoro puklo od tuge kad sam video kako izgleda mobilni telefon. Pogledajte fotografije. A moja tetka je plavuša, vitka, stara oko 50 godina. S njom je bio i gospodin sede kose.

1 / 2 Foto: Screenshot

Ne znam šta da kažem o tom dvojcu kako su me prevarili, šteta. Na Internetu se ta tetka predstavlja kao Slatki anđeo - napisao je besni mladić.

Kurir.rs/Slobodna Dalmacija

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...