PRAVI DOLAZI KROZ CEV Hrvatski političar dobio metak u pismu i jezivu poruku upozorenja
Foto: Printscreen/Facebook

politika

PRAVI DOLAZI KROZ CEV Hrvatski političar dobio metak u pismu i jezivu poruku upozorenja

Hrvatska -

Davor Petračić, kandidat koalicije SDP-a za gradonačelnika Karlovca dobio je danas pismo u kome je našao ispaljeni metak sa porukom "Pravi dolazi kroz cev".

Petračić je tu poruku objavio i na svom Fejsbuk profilu kako bi upozorio javnost šta nekima pada na pamet i očekuje da će policija da istraži slučaj.

Upravo sam u policiji i prijavljujem ovaj slučaj. Iako sam svestan da će biti teško da nađe počinitelj, smatram da ova pretnja smrću anonimne osobe treba biti uvedena u policijske dokumente. Ja sam poslovan čovek bez ikakvih sukoba sa bilo kim, bez ikakvih dugovanja ili bilo kakvih problema sa bilo kim, u poslu, a i u politici. Ne mogu ni da naslutim ko bi mogao biti autor ovog gnjusnog pisma i iako nije ugodno na kućnu adresu dobiti takvu pretnju, za koju doista ne znam kojim je povodom, ali je simptomatično da dolazi u predizbornoj kampanji. Ne bojim se nikoga jer znam da nije problem u meni, ali očito je da sam nekome stao na žulj zbog bilo kog razloga, rekao je Petračić za Večernji list.

Inače, Davor Petračić nije u politici "od juče". Ovo mu je drugi puta zaredom da je kandidat za gradonačelnika Karlovca. Prvi put je izašao na lokalne izbore kao nezavisni kandidat, a sada kao nezavisni uz podršku SDP-a i u par mandata je član karlovačkog Gradskog veća. Sada se u drugom krugu izbora za gradonačelnika Karlovca bori sa HDZ-ovim aktualnim gradonačelnikom Damirom Mandićem.

Kurir.rs/Večernji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track