DETALJI MASOVNE TUČE U ZAGREBU Dvojica muškaraca zadržana na bolničkom lečenju, a ovde je sve počelo
Foto: EPA-EFE/NYEIN CHAN NAING

haos

DETALJI MASOVNE TUČE U ZAGREBU Dvojica muškaraca zadržana na bolničkom lečenju, a ovde je sve počelo

Hrvatska -

Na KBC-u Zagreb bila je burna noć zbog dve grupe mladih koji su se navodno potukli u Lučkom, a tuča se nastavila nahitnom bolničkom prijemu (OHBP) oko tri ujutro.

Rezultat sukoba je hospitalizacija dvojice muškarca. Jedan je zbrinut na traumatologiji, a drugi na maksilofacijalnoj hirurgiji.

-Jedan pacijent ima teške povrede vilice. Oba muškarca su van životne opasnosti, ali ostaju na lečenju, rekao je kratko direktor KBC-a Zagreb, prof.dr Ante Ćorušić i potvrdio da je policija bila u bolnici do sedam ujutro te da su preuzeti svi video snimci kao bi se počinitelji priveli pravdi.

Kako pišu hrvatski mediji, navodno je sve krenulo u Lučkom gde se sukobilo nekoliko osoba.

Teže je stradao jedan muškarac pa su ga prijatelji stavili u automobil i krenuli po pomoć na Rebro. Međutim, za njima su krenuli i oni sa kojima su došli u sukob i pratili ih do bolnice.

Povređenog su prijatelji smestili u OHBP Rebra i uputili se u svoj automobil, navodno berlinskih registracija, ali su ih ispred hitnog prijema sustigli i napali oni koji su ih pratili.

Tako su teško povredili i drugog muškarca, a potom su u prostoru OHBP-a ponovo napali već povređenog.

Intervenisali su zaštitari bolnice i pozvali policiju koja je sve do ranih jutarnjih sati radila uviđaj.

Navodno, nitko drugi od pacijenata i osoblja nije napadnut niti je stradao inventar bolnice.

Iz PU zagrebačke objavili su kako je policija za sada utvrdila da su četvorica nepoznatih počinitelja fizički napala dvojicu muškaraca starih 24 i 25 godina nakon čega su oštetili inventar na ulazu u prostoriju hitnog prijema.

- Potom su došli do ličnog vozila marke Audi A4, u kojem se nalazila 23-godišnjakinja te su i nju fizički napali i oštetili vozilo. Dvojica muškaraca su teško povređena, dok je 23-godišnjakinja lakše povređena, rekli su iz zagrebačke policije.

Kurir.rs/Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja