PIJANI HRVAT UJEO VOZAČA METROA, PA GA UDARIO U LICE: Nesrećni Nemac ga je samo probudio na poslednpoj stanici!
Ilustracija, Foto: EPA /SASCHA STEINBACH

bizarno

PIJANI HRVAT UJEO VOZAČA METROA, PA GA UDARIO U LICE: Nesrećni Nemac ga je samo probudio na poslednpoj stanici!

Hrvatska -

Državljaninu Republike Hrvatske, koji živi u južnom predgrađu bavarske metropole, nije se dopalo kada ga je službenik metroa probudio na kraju vožnje.

Vozač linije S7 minhenske prigradske železnice završio je večernju smenu u petak rano ujutro na Hitnoj pomoći umesto da ode kući da se odmori, a sve zato što je naleteo na 52-godišnjeg putnika iz Hrvatske kome se nije svidelo kada je pokušao da ga probudi. Hrvat je pokušao da pobegne, policajci su ga jurili, uhvatili, izmerili mu alkohol u krvi 2,12 promila...

Sve je počelo kada je, u 1:45 iza ponoći, posle 33 kilometra, odnosno 44 minuta vožnje od Marijenplaca u centru Minhena do južnog predgrađa, 42-godišnji vozač rekao nekolicini putnika: „Konačna stanica Volfratšauzen!"

To što poneki pospani putnik ostaje u vagonima više je pravilo nego događaj, pa je buđenje sredovečnog gospodina za vozača trebalo da bude rutina. Međutim, kako je minhenska policija objavila na svom sajtu: „Probuđeni 52-godišnji Hrvat mora da je nešto pogrešno shvatio... Ugrizao je službenika DB-a za ruku, a zatim ga udario pesnicom u lice”.

Kako je objavila policija, 52-godišnji muškarac bi čak uspeo da pobegne da u vozu nije bio 21-godišnji putnik, koji je bio toliko savestan da je potrčao za pijanim nasilniko, sustigao ga, oborio na pod i držao do dolaska policije javlja RTL.

Policija je navela da napadač živi u obližnjem mestu Iking.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track