TAKSISTI SLOMIO VILICU ZBOG KROFNI: Tinejdžer (18) pretukao vozača (54) jer nije hteo da ga doveze tačno ispred prodavnice
Foto: Shutterstock, Ilustracija

brutalno

TAKSISTI SLOMIO VILICU ZBOG KROFNI: Tinejdžer (18) pretukao vozača (54) jer nije hteo da ga doveze tačno ispred prodavnice

Hrvatska -

Istražni sudija Županijskog suda u Splitu prihvatio je predlog Državnog tužilaštva i odredio istražni pritvor18-godišnjem učeniku koji se sumnjiči da je pre tri dana slomio vilicu 56-godišnjem taksisti, navodi Dalmatinski portal.

Osumnjičeni je zajedno s prijateljem tražio od taksiste da se polukružno okrene u Dubrovačkoj ulici kako bi ih iskrcao tačno ispred poslastičarnice. Mladići su se zaželeli krofni, a očigledno im je bilo preteško da naprave 10 metara peške, odnosno da prieđu put. Sve se zbivalo rano ujutro, malo pre pet sati.

Međutim, ubzro je došlo do prepirke, jer taksista nije htio da počini saobraćajni prekršaj, pa je zatražio od mladića da napuste vozilo. Na kraju je dobio udarac u glavu, a u bolnici mu je utvrđen prelom čeljusti.

Osumnjičeni tinejdžer je priznao krivicu i izjavio da mu je žao.

Pritvor je predložen zbog opasnosti od ponavljanja djela s obzirom na iskazanu količinu agresije i nagovaranje drugog na činjenje prekršaja.

(Kurir.rs/Dalmatinski portal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track