CRNIM BMW-OM DRIFTOVALI NA SKIJALIŠTU: Grupa pijanih mladića i devojaka divljala na ski-stazi, pretukli troje šokiranih turista
Foto: Kurir/Mladen Radulović

incident kod rijeke

CRNIM BMW-OM DRIFTOVALI NA SKIJALIŠTU: Grupa pijanih mladića i devojaka divljala na ski-stazi, pretukli troje šokiranih turista

Hrvatska -

Na skijalištu Platak u blizini Rijeke u nedelju oko 20.10 izbila je tuča u kojoj su povređena tri planinara, a napadači su privedeni. Kako je saopštila PU primorsko-goranska, „akcija je protiv njih se vodi u cilju utvrđivanja svih relevantnih činjenica“, piše Jutarnji list.

Prema rečima svedoka, tuča je izbila nakon što je ekipa u crnom BMV-u stigla na popularno porodično skijalište, koje je prošlog vikenda posetilo više stotina skijaša i sanjkaša, koji su svojim automobilom počeli da „driftuju” stazom za skijanje i sankanje. sve pred njihovim očima šokiranih posetilaca Ks-bara.

Jedan od gostiju se posle 20 časova sa devojkom uputio ka svom automobilu i tamo ga je napala trojka iz BMV-a. Prema rečima svedoka, trojica muškaraca su ga oborila na pod, gde su nastavili da ga šutiraju i on je zadobio teške telesne povrede. Lakše su povređena još dvojica muškaraca koji su pritekli u pomoć žrtvi i pokušali da zaustave napad. Napadače, čiji je automobil "zatrpao" sneg, policija je privela.

Prema izjavama svedoka, u crnom BMV-u nalazila se mešovita grupa mladića i devojaka, koji su, kako kažu, bili u vidno alkoholisanom stanju.

Inače, na Platki je prošlog vikenda počela skijaška sezona i zahvaljujući sunčanom vremenu stotine skijaša i sanjkaša, među kojima i cele porodice sa decom, u nedelju su posetile popularno skijalište. Uveče, kada se incident dogodio, u Ks-baru su još bili gosti koji su bili svedoci šokantnog ponašanja BMV tima.

Ovo nije prvi incident sa BMV-om na Platki, pa je 2016. neodgovorni vozač sa istom markom nemačkog automobila, ovog puta srebrne boje, došao na ski stazu i zaglavio u snegu.

(Kurir.rs/Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track