HTELI SU DA GA UBIJU: Detalji brutalne tuče na skijalištu, RAZJARENI MMA borci KIDISALI na radnika jer nije hteo da im izvuče auto
Foto: Shutterstock

incident u okolini rijeke

HTELI SU DA GA UBIJU: Detalji brutalne tuče na skijalištu, RAZJARENI MMA borci KIDISALI na radnika jer nije hteo da im izvuče auto

Hrvatska -

Uviđajem incidenta na Platki, u kojem su pripadnik HGSS-a i njegova devojka zadobili teške telesne povrede, policija je utvrdila da su tri državljana Hrvatske, starosti 21 i 22 godine, počinila posebno drzak i nepristojan prekršaj iz Zakona o prekršajima. Javni red i mir,

Prema do sada utvrđenom, do tuče više osoba došlo je zbog „driftovanja” automobila na ski stazi. Naime, 21-godišnji hrvatski državljanin je „nepropisno upravljao ličnim vozilom BMV na stazi, usled čega je vozilo palo u sneg, a potom je zatražio pomoć 43-godišnje zimske službe.

BMW
foto: Printscreen

Pošto 43-godišnjak to nije mogao da uradi, 21-godišnjak i još dvojica su se verbalno, a zatim i fizički sukobili sa njim.

Policija navodi da su u nastavku tuče učestvovale i druge osobe, dok su tri hrvatska državljana povređena, pa su zatražili ljekarsku pomoć u KBC Rijeka.

"Hteli su da ubiju tog čoveka"

- Htjeli su da ubiju tog čovjeka, ispričao je za Dnevnik.hr čovjek koji je u nedelju sa svojim prijateljem spasio pripadnike HGSS-a koje su na riječkom skijalištu Platak brutalno pretukla trojica MMA boraca.

I sam je već dve decenije u borilačkim veštinama. Ljuti MMA borci su ga šutirali.

- Okršaj je trajao punih dvadeset minuta. U jednom trenutku sam se borio sa trojicom, priča on.

Braneći gorske spasioce, završio je sa slomljenom rukom.

- Pogledao sam snimak nadzorne kamere koja je sve snimila. Plakao sam dok sam ga gledao, kaže. Ističe da napadače treba sankcionisati "za primer drugima da se to više nikada ne ponovi".

MMA
foto: Printscren Youtube

Kako piše Riportal, BMV trojice napadača izvučen je iz snega na Platki u utorak ujutru. Izgrednici su, iako pušteni iz pritvora, pod istragom, pa su po vozilo poslali emisara, koji je sportskom centru Goran morao da plati 265 evra za vuču vozila.

Kako prenosi Riportal, jedna žrtva divljačkog napada ima slomljenu ruku, a na spisku povreda su i povreda vratne kičme i potres mozga, dok napadnuta devojka ima unutrašnje krvarenje na plućima.

(Kurir.rs/Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track