AVION KAO DA JE PROPAO PRILIKOM POLETANJA, NIKAD SE NISAM TOLIKO UPLAŠIO, NEKI SU VRIŠTALI: Drama zbog bure na Ćilipima!
Foto: Shutterstock

dubrovački aerodrom

AVION KAO DA JE PROPAO PRILIKOM POLETANJA, NIKAD SE NISAM TOLIKO UPLAŠIO, NEKI SU VRIŠTALI: Drama zbog bure na Ćilipima!

Hrvatska -

Let iz Dubrovnika za Zagreb utorak ujutro je prvo odložen, a zatim su se mnogi putnici prilikom poletanja uplašili jer se, kako je jedan od njih opisao, činilo kao je avion "propao".

Naime, snažna bura duvala je u utorak na dubrovačkom području, a to je pilotima Kroacije erlajnza zakomplikovalo poletanje.

Let je prvo trebao poleteti u 6.40 sati, ali je odložen je za 8.20 sati. Kada je došlo vreme za početak leta, zbog otežanih uslova se, prema rečima jednog od putnika, odvijala prava drama. Naime, Dubrovčanin je za Dubrovački dnevnik ispričao što se u avionu sve događalo.

"Avion kao da je 'propao' prilikom poletanja. Nikad se u životu nisam toliko prepao, a dosta sam proputovao. Mnogi su vrištali, jedna devojka je i plakala", opisao je putnik.

Kako je dodao, doživljaj srećom nije dugo trajao jer je pilot ubrzo stabilisao avion. Avion je potom srećno sleteo na zagrebačlki aerodrom.

Kurir.rs/Večenji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track