"NE RADIM TO BEZ RAZLOGA" Ubica iz Vinkovaca imao u planu da pored oca, provali i u kuću u kojoj su mu bili majka i braća
Foto: EPA/ANTONIO BAT

horor

"NE RADIM TO BEZ RAZLOGA" Ubica iz Vinkovaca imao u planu da pored oca, provali i u kuću u kojoj su mu bili majka i braća

Hrvatska -

Nakon što je 22-godišnji student u Vinkovcima ubio oca, hteo je da provali i u kuću u kojoj su mu bili majka i braća. Kada je došla policija, pucao je i na njih.

Internetom se može čuti snimak mladića A.P. iz Vinkovaca, koji je u utorak uveče presudio prvo svom ocu, a potom i sebi. Na snimku govori o planiranju tog napada. Kako prenosi Jutarnji list, mladić je snimio snimak pre ubistva i poslao ga prijateljima. Snimak je stigao i u policiju.

Na snimku mladić pominje masku, rukavice i pištolj, ali i alkohol i sredstva za smirenje i kaže: „Ne radim to bez razloga, ne radim to zato što sam kreten, jer sam loša osoba. Verujte mi ja sam obrnuto od toga...".

Policija je, podsetimo, sinoć nešto pre 23 sata dobila dojavu o pucnjavi. Kada su stigli na lice mesta, zatekli su mrtvog čoveka, a kasnije i telo mladića za koga sumnjaju da je pucao.

Kako pišu hrvatski mediji, ubica se mercedesom dovezao do očeve kuće i pozvao ga da izađe. Potom je pucao u oca kroz vrata, a potom se uputio prema obližnjoj kući u kojoj živi njegov brat.

Navodno je ispalio nekoliko metaka u kuću i pretio da će ubiti i brata. Njihova majka je za to vreme kukala, a neko je pozvao policiju.

Brzo su stigli na mesto ubistva i presreli ubicu. U tom trenutku došlo je do razmene vatre. Policija je takođe pucala u vazduh kako bi upozorila mladića da ispusti oružje. Potom je pobegao iza kuće u kojoj je izvršio samoubistvo.

Jutro nakon strašnog zločina policija je ogradila dve kuće u Vinkovcima. Ispred kuće je parkiran i mercedes, koji je policija takođe ogradila.

Na vratima automobila, na strani vozača, vidi se rupa, koja podseća na rupu od metka i izgleda kao da je metak ispaljen iz vozila prema spolja.

Kurir.rs/24.sata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track