PRASENCE ZA RAZREDNOG: Maturanti iz Velike Gorice na kraju godine obradovali svog Zokija Legendu pečenim prasetom na ražnju
Foto: Printscreen Index.hr

ostao je bez reči

PRASENCE ZA RAZREDNOG: Maturanti iz Velike Gorice na kraju godine obradovali svog Zokija Legendu pečenim prasetom na ražnju

Hrvatska -

Maturanti najčešće na maturskoj večeri pokušavaju da se istaknu odećom i izgledom, međutim, maturanti iz Velike Gorice u Hrvatskoj postali su vest zbog poklona kog su doneli svom razrednom.

Naime, učenici IV-B razreda Srednje stručne škole Velika Gorica odlučili su da poklonom za kraj nastave počaste svog razrednog starešinu Zorana Lovrića, pa su se u učionici pojavili sa pečenjem.

"Nisam znao šta da radim, nastava je i dalje trajala. Ostao sam bez reči, počele su suze! Zamolio sam ih da ne prave nered po školi, pa smo odneli pečenje u park i počastili se", dodao je kroz smeh nastavnik koga đaci zovu Zoki Legenda i Doktor Zoki.

Na pitanje kakve je mladiće izveo iz škole i kako bi ih opisao u tri reči, on je bez zadrške rekao: "Oni su ekipa, braća, družba! Posebni su to momci s velikim srcem, sve daju jedan za drugoga, baš kako sam ih četiri godine učio."

(Kurir.rs/Danas.hr)

Bonus video:

00:44

Potukli se maturanti u Zvezdarskoj šumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track