DETALJI BRUTALNOG UBISTVA U PLOČAMA: Karmen je otišla na rođendan, muž je podivljao..
Foto: Printscreen Večernji.hr

Stravično

DETALJI BRUTALNOG UBISTVA U PLOČAMA: Karmen je otišla na rođendan, muž je podivljao..

Hrvatska -

Karmen Matana Đorđević (23) nožem je ubola i usmrtila supruga Sašu Đorđevića (36) u subotu oko jedan sat posle ponoći u njihovom stanu u Pločama.

Ovo su rezultati uviđaja policije, posle koga je je protiv osumnjičene podnesena kaznena prijava za ubistvo a žena se nalazi u pritvoru.

Policija službeno nije želela da iznosi identitet osumnjičene niti ubijenog muškarca, a za sada nije poznat ni tačan motiv ubistva.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, ovom nemilom događaju prethodila je svađa supružnika. Saša Đorđević bio je pomorac i vratio se kući pre samo tri dana. U petak uveče njegova supruga je otišla u grad na proslavu rođendana jedne prijateljice, dok je on ostao kod kuće da čuva njihovu tromesečnu bebu.

Zgrada u kojoj se dogodilo ubistvo, Foto: Printscreen/Slobodna Dalmacija
Zgrada u kojoj se dogodilo ubistvo, Foto: Printscreen/Slobodna Dalmacija

Karmen se s prijateljima, tvrde očevici, rastala posle ponoći i vratila u porodični stan. Da li je upravo njen izlazak na proslavu bio povod za svađu s mužem, za sada se samo predpostavlja. U svakom slučaju, vrlo brzo posle njenog povratka kući između nje i supruga izbila je svađa čiji je ishod bio tragičan.

Policija navodi da je došlo do tuče tokom koje je osumnjičena, suprugu nožem zadala ubodnu ranu u predelu grudi, posle čega je on preminuo na licu mesta.

Prema neslužbenim informacijama, ubola ga je tačno u srce. Karmen je posle toga uzela bebu koja je navodno spavala u susednoj sobi i s njom u naručju otišla u stan suprugovog brata, koji živi u istoj zgradi, i rekla mu šta je uradila. Ali, za Sašu više nije bilo spasa.

Županijski državni sud najavio je da će zatražiti određivanje istražnog zatvora za osumnjičenu, o čemu je tokom jučerašnjeg dana trebalo da odluči sudija Županijskog suda u Dubrovniku.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track