MILANOVIĆ ŽESTOKO OPTUŽUJE: Plenkoviću je majka izmislila anemiju da ne bi išao u vojsku
Foto: Beta AP

Otvoreno

MILANOVIĆ ŽESTOKO OPTUŽUJE: Plenkoviću je majka izmislila anemiju da ne bi išao u vojsku

Hrvatska -

Bivši premijer Hrvatske i lider SDP Zoran Milanović dao je, kako kaže, poslednji intervju o politici i optužio majku premijera Andreja Plenkovića da je izmislila dijagnozu za svog sina da ne bi služio vojsku.

"Da, dakle, mislim da to nije dijagnoza, mislim da je to izmišljeno, mislim da sam se u JNA prvih mesec dana skoro ugušio od alergije i da su me maltene proglasili simulantom. Mislim da je to bilo samo za odlikaše; dakle za pripadnike određenih elita. Nevidljivih elita, koje mogu da budu i u HDZ i u SDP i da nose crnu kapu, crvenu kapu, petokraku, šta god treba", rekao je Milanović u emisiji "Točka na tjedan" na televiziji N1.

(VIDEO) AFERA DNEVNICE TRESE HRVATSKU Bivšem šefu Milanovićevog kabineta određen pritvor

Progovorio je o svojim saznanjima o aferi Dnevnice, zbog kojih se njegov nekadašnji blizak suradnik Tomislav Sauha trenutno nalazi u zatvoru u Remetincu.

"Jedna vrlo neprijatna situacija za mene. Ne znam što da kažem. Tomislav je godinama bio moj blizak saradnik. Vodio je kancelariju predsednika Vlade. Viđali smo se svakoig dana i u ovom trenutku ne želim da verujem da je to uradio", rekao j Zoran Milanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track