NOĆ STRAVE U PLOČAMA: Mužu zarila nož u srce dok je spavao pored bebe!
Foto: Printscreen Večernji.hr

Motiv nepoznat

NOĆ STRAVE U PLOČAMA: Mužu zarila nož u srce dok je spavao pored bebe!

Hrvatska -

PLOČE - Užasna porodična tragedija dogodila se u Pločama

Karmen Matana Đorđević (23) nožem je ubila svog trinaest godina starijeg supruga Sašu Đorđevića u porodičnom stanu u Pločama.

Ubistvo se dogodilo u subotu oko 1.30 sati. Karmen je kuhinjski nož zarila u srce supruga dok je pored njega spavala njihova tromesečna beba. Navodno je zadala samo jedan smrtonosni udarac u Sašino srce, kom više nije bilo spasa. Zatim je uzela dete u naručje i otišla do njegovog brata, koji živi u istoj zgradi, i rekla mu da je ubila muža.

Pločani su zgroženi ovim stravičnim ubistvom. Svi koji su poznavali bračni par Đorđević šokirani su, jer supružnici ni po čemu nisu odavali da imaju nesuglasice u braku.

Zgrada u kojoj se dogodilo ubistvo (Foto printscreen Slobodna Dalmacija)
Zgrada u kojoj se dogodilo ubistvo (Foto printscreen Slobodna Dalmacija)

Novac im nije bio problem. Saša je bio profesionalni pomorac i dobro je zarađivao, a navodno je kući došao tek pre tri dana. Pre nego što su se prošlog leta venčali kupio je stan u novogradnji u kojem su on i Karmen živeli.

Karmen je završila Pomorski fakultet, smer inženjer nautike, a posle porođaja se bavila isključivo brigom o detetu. U petak uveče je izišla u grad, u jedan kafić. Pretpostavlja se da je slavila rođendan jedne prijateljice, a da je Saša čuvao bebu. Da li je taj izlazak i koja čašica više kumovali stravičnom ubistvu, pokazaće istraga.

Očevici kažu da je Karmen bila tip-top sređena i izuzetno vesela na proslavi. S prijateljima se razišla nešto iza ponoći i niko ni u najcrnjim slutnjama nije mogao da pretpostavi što se događa u njenoj glavi, niti da će samo koji minut kasnije ubiti supruga koji je spavao pored bebe. Što je bio stvarni povod ovoj obiteljskoj tragediji za sada nitko sa sigurnošću ne može potvrditi.

(Slobodna Dalmacija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja