OVO JE POŠTENJAČINA O KOJOJ SVI PRIČAJU: Indijac vratio Zadraninu novčanik pun para!
Foto: Facebook

Svaka čast

OVO JE POŠTENJAČINA O KOJOJ SVI PRIČAJU: Indijac vratio Zadraninu novčanik pun para!

Hrvatska -
Pošteni Indijac je odmah došao u hostel i predao ga na recepciju. Ujutro ga je recepcionarka odnela u obližnju pekaru i tu je nastao "kratki spoj“

ZADAR - Novčanik kojI je pre nekoliko dana izgubio jedan zadarski preduzetnik nisu pronašle, kako se to u početku mislilo, strane turistkinje već Indijac Maheš Avasare (23) koji je odseo u hostelu Old Town.

To je hrvatski medijima potvrdila recepcionerka hostela koja je kazala da je Indijac iz Mumbaia koji, inače, studira u Portugalu, nakon filmske projekcije pronašao novčanik zadarskog preduzetnika pun novca, bankovnih kartica i ličnih dokumenata.

Pošteni Indijac je odmah došao u hostel i predao ga na recepciju. Ujutro ga je recepcionarka odnela u obližnju pekaru i tu je nastao "kratki spoj“ pa je vlasniku novčanika rečeno da su ga pronašle strane turistkinje. Dok su svi tražili turistkinje, Maheš se mirno odjavio iz hostela i otputovao dalje.

Njega su hrvatski mediji našli na Fejsbuku i poslali mu poruku da se javi. On verovatno i ne zna da je u Zadru postao prava zvezda i da mnogi žele da mu se zahvale. Pre svega srećni vlasnik novčanika, koga je, kako je naglasio, više od novca i kartica dirnuo lepa ljudski gest.

(zadarski.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track