KAKO JE MAKEDONAC POKRENUO SEKSUALNU REVOLUCIJU U JEDNOJ VELIKOJ ZEMLJI: Stanovnici potpuno podeljeni, ali njemu biznis cveta!
Foto: Profimedia

DOSETIO SE

KAKO JE MAKEDONAC POKRENUO SEKSUALNU REVOLUCIJU U JEDNOJ VELIKOJ ZEMLJI: Stanovnici potpuno podeljeni, ali njemu biznis cveta!

Severna Makedonija -

Makedonac Bajoj Arizanov (29) došao je na ideju da otvori lanac hotela u Indiji, u kojima bi nevenčani parovi mogli da dođu na intimno druženje. Ipak, Indija nije zemlja gde je to prihvatljivo ponašanje.

Policija je počela da upada u hotele u Mumbaju i pohapsila više od 40 nevenčanih parova. Svi su bili optuženi. Studenti su bili primorani da pozovu svoje roditelje i priznaju šta su radili.

Njihov zločin je bio "nepristojno ponašanje u javnosti", rekla je policija. Za parove bez venčanih sertifikata u Indiji - naročito onih iz različitih religija - provodenje vremena u hotelskoj sobi zajedno još još je muka.

Ali, tamo gde mnogi Indijsci vide nemoral, drugi su videli priliku.

"Mi vam garantujemo. Nema udaraca na vrata, nema čudnih pogleda, nema pitanja", kaže hotelski preduzetnik Blajoj "Blaze" Arizanov.

Već skoro tri godine Makedonac Arizanov i njegov indijski suosnivač Sančit Seti, teže da naprave verziju "ljubavnih hotela" za kratki boravak poput onih u Japanu, namenjene hitnim susretima u Indiji.

StaiAnkl, njihova kompanija ostvarila ukupnu zaradu od 3 miliona dolara.

foto: Profimedia

StaiAnkl je počeo 2015. godine prodajući poludnevni boravak namenjen poslovnim ljudima koji žele da se odmore ili osveže. Ali prodaja je bila spora.

"To nije problem oko kojeg je ljudima trebalo pomoći. Kao startap, želite da rešite problem koji je od velikog značaja", rekao je Arizanov.

"Morali smo znati da dolaze kod nas jer nisu mogli da rezervišu hotel u kojem rade lokalni ljudi. To je bila tragična stvar, ali možda i prilika koju smo tražili sve ovo vreme", rekao je Makedonac.

Kurir.rs/ Gardijan

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zbog jedne voćke muškarci ne mogu da obuzdaju uzuđenje: Zanimljivosti o seksu koje sigurno niste znali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track