ZELENAŠ SA EKIPOM TUKAO MLADIĆA PO GLAVI NASRED ULICE, A ONDA SU GA IZBOLI ŠRAFCIGEROM: Batine dobila i njegova devojka, građani vrištali od UŽASA (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)
Foto: Screenshot

brutalno

ZELENAŠ SA EKIPOM TUKAO MLADIĆA PO GLAVI NASRED ULICE, A ONDA SU GA IZBOLI ŠRAFCIGEROM: Batine dobila i njegova devojka, građani vrištali od UŽASA (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Severna Makedonija -

Poznati makedonski lihvar je sinoć oko 22 časa krvnički napao mladića iz Dračeva V.Đ (27) u naselju Aerodrom, prenose makedonski mediji

Prvo su ga udarali sa drškom od pištolja po glavi, a potom su ga šrafcegerom ili nožem nekoliko puta proboli u noge.

Kada je mladić pao na zemlju, nastavili su da ga udaraju nogama sve dok se nije onesvestio. Batine je dobila i njegova devojka koja je počela da doziva u pomoć. Zahvaljujući njenim vapajima, napadači su pobegli ostavljajući onesvešćenog mladića u lokvi krvi.

Policija je saopštila da se napad dogodio ispred ugostiteljskog objekta na ulici Metodija Šatorov Šarlo, gde je više osoba napalo V.Đ. (27) i M.Z. (21) iz Skoplja. Pretučeni mladić je poznavao trojicu od četvoro napadača. Oni su privedeni u policijsku stanicu i radi se na rasčišćavanju slučaja, saopštili su iz MUP.

"Sve se desilo veoma brzo. Nisam uspeo da im vidim lica, ali ih je moja devojka prepoznala. Udarali su me pištoljem po glavi, boli sa šrafcigerom ili nožem po nogama, šutirali. Jednostavno, hteli su da me ubiju" izjavio je pretučeni V.Đ. za skopski Fokus.

On kaže da se radi o lihvarima, poznatim u Skoplju po kriminalu i nasilju.

"Ja sam od jednog na zajam uzeo 200 evra, koje sam mu vratio. Kada sam pozajmio pare, on mi nije rekao da treba da ih vratim uz kamatu, on mi je poznanik. Kasnije mi je tražio kamatu, ali sam ja odbio da mu je dam. Pre neki dan smo se kratko raspravljali. Nije mi pretio, niti me upozoravao", nastavio je svoje svedočenje V.Đ. za internet televiziju a1on.mk.

Kaže da ga je namestio prijatelj, koji ga je pozvao, navodno da razgovaraju, ali su ga na dogovorenom mestu sačekali napadači.

"Prolazio sam sa devojkom kroz naselje Aerodrom. Moj prijatelj mi se javio većeli da hoće da razgovaramo. Praktično, našli su me uz njegovu pomoć. Ja sam imao problem sa parkiranjem. Vraćao sam se sa automobilom u rikverc, a oni su pomislili da hoću da pobegnem. Izašli su iz belog kombija parkiranog u blizini. Kada sam izašao iz auta video sam 4-5 osoba i osetio oštar udarac drške pištolja po glavi. Tri puta su me udarili, nakon čega sam pao, a oni su počeli da me šutiraju. Neki od njih su me boli šrafcigerom u nogu, nakon čega sam izgubio svest", prisetio se V.Đ.

Udarali su i njegovu devojku jer je dozivala u pomoć, tvrdi on.

"Srećom, izašli su ljudi i reagovali, nakon čega su napadači pobegli", rekao je prtučeni mladić.

Krvavog i onesvešćenog mladića i njegovu devojku očevidci su odvezli u bolnicu gde su lekari kod njega konstatovali polomljene zube i nos, rasekotine glave i nekoliko ubodnih rana po nogama.

Kurir.rs/A1on.mk

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja