Najnovije vesti

SRPKINJA PALA NA ULAZU U MAKEDONSKI ZATVOR: Pokušala da u Idrizovo uđe sa lažnom ličnom kartom, žurilo joj se kod nevenčanog muža!
Foto: Sloboden Pečat, Kurir

šta reći

SRPKINJA PALA NA ULAZU U MAKEDONSKI ZATVOR: Pokušala da u Idrizovo uđe sa lažnom ličnom kartom, žurilo joj se kod nevenčanog muža!

Severna Makedonija

Osnovno tužilaštvo u Skoplju podiglo je optužnicu protiv državljanke Srbije koja je pokušala da sa falsifikovanom ispravom uđe u zatvor "Idrizovo" da bi posetila vanbračnog supruga

Kako se navodi u saopštenju, optužena srpska državljanka, koja je 5. oktobra sa umišljajem upotrebila lažnu ispravu kao pravu, tereti se za krivično delo "falsifikovanje isprava".

Ona se, precizira se, sa falsifikovanom makdonskom ličnom kartom na drugo ime legitimisala pred zaposlenim na prijavnici zatvora "Idrizovo" u Skoplju sa namerom da u njega uđe i da poseti vanbračnog supruga.

Dodaje se da je zbog realne opasnosti od sakrivanja i bekstva, jer je optužena strani državljanin, tužilac koji vodi taj slučaj od sudije za prethodni postupak krivičnog suda u Skoplju zatražio da joj bude produžen pritvor u kome se nalazi od hapšenja.

Kurir.rs/Beta Foto: Sloboden pecat

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...