MAKEDONSKI BIZNISMEN NUDI 2,2 MILIONA EVRA GARANCIJU: Osumnjičeni u slučaju Imperija nudi pozamašni zalog za pasoš!
Foto: YouTube prtscr / 24info.rs

nesvakidašnja ponuda

MAKEDONSKI BIZNISMEN NUDI 2,2 MILIONA EVRA GARANCIJU: Osumnjičeni u slučaju Imperija nudi pozamašni zalog za pasoš!

Severna Makedonija -

Makedonski biznismen Jordan Kamčev, koji je osumnjičen u istrazi "Imperija", ponudio je pred Apelacionim sudom u Skoplju 2,2 miliona evra garancije da mu bude vraćen pasoš.

Žalbu Kamčeva na odluku Osnovnog krivičnog suda Skoplje koji je odbio da mu da putne isprave Apelacioni sud će razmatrati u četvrtak, objavio je portal sdk.mk.

Kamčev je u novembru prošle godine tražio od Krivičnog suda u Skoplju da mu zbog poslovnih obaveza izda prevremeni pasoš, ali je odbijen nakon što je tužiteljka Specijalnog tužilaštva Lile Stefanova koja vodi slučaj Imperija dala negativno mišljenje.

Tada je Kamčevu istekao prevremeni pasoš, koji je dobio uz saglasnost razrešene specijalne tužiteljke Katice Janeve, kojoj se zajedno sa Bojanom Jovanovskim - Bokijem 13, sudi u slučaju Reket zbog uzimanja novca da bi taj makedonski biznismen imao povlašćen položaj u istrazi Imperija, uključujući i to da dobije putne isprave.

Nakon što je zbog istrage Imperija jedno vreme proveo u istražnom zatvoru u Skoplju, Kamčevu su nakon puštanja iz protvora, kao garacija da neće bežati oduzeti makedonski i bugarski pasoš.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: Youtube prtscr / 24info.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track