IZGUBIO JE BITKU SA OPAKIM VIRUSOM: Zamenik gradonačelnika Skoplja preminuo od posledica korone
Foto: EPA/GEORGI LICOVSKI

severna makedonija

IZGUBIO JE BITKU SA OPAKIM VIRUSOM: Zamenik gradonačelnika Skoplja preminuo od posledica korone

Severna Makedonija -

Zamenik gradonačelnika Skoplja Enver Malići preminuo je danas od komplikacija izazvanih Kovidom-19.Kako su objavili lokalni mediji, Malići se prethodno deset dana lečio na državnoj Klinici za infektivne bolesti u Skoplju, a onda je lečenje nastavio u privatnoj bolnici "Sisitina", gde je jutros preminuo.

Gradonačelnik Skoplja Petre Šilegov je na Fejsbuku, povodom smrti Malićija, napisao da je izgubio dobrog prijatelja.

"Nekada reči ne mogu da iskažu osećanja koja imamo prema bliskima u našem životu. Uvek vedar, uvek nasmejan, uvek mlad u duhu. Počivaj u miru Envere, prijatelju moj", napisao je Šilegov.

Некогаш зборовите не можат да ги искажат чуствата кои што ги имаме кон блиските во нашите животи. Секогаш ведар, секогаш...

Posted by Петре Шилегов on Tuesday, 1 December 2020

Malići je na poslednjim lokalnim izborima izabran za odbornika u Gradu Skoplju na listi najveće albanske partije DUI, a gradonačelnik Šilegov ga je u novembru 2017. postavio za svog zamenika.

Malići je bio vlasnik kompanije "Gemak trejd" i hotela "Park hotel i spa" na Keju Vardara u Skoplju i počasni konzul Meksika, a 2019. godine je izabran za "muškarca sa trajnim vrednostim" i "muškarca sa stilom".

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track