SKANDAL U BOLNICI: Lekar snimio pacijentkinju na ginekologiji i objavio na TikToku, na video snimku odjekuje smeh muškarca
Foto: Shutterstock

Tetovo

SKANDAL U BOLNICI: Lekar snimio pacijentkinju na ginekologiji i objavio na TikToku, na video snimku odjekuje smeh muškarca

Severna Makedonija -

Društvenim mrežama kruži snimak osobe koja je navodno zaposlena kao anesteziolog na Ginekologiji tetovske bolnice. On je snimao pacijentkinje ipuštao na Tik-Toku.

Kako prenosi TV21, potvrđeno je da je snimak nastao u tetovskoj ginekologiji, a osoba koja je napravila snimak zaposlena je na odeljenju gde se vrše abortusi.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je navodno snimila osoba zaposlena kao anesteziolog na Ginekološkom odeljenju tetovske bolnice. Snimak pacijentkinje išao je uživo na Tik-Toku, prenela je TV21.

Slučaj nije prijavljen policiji, ali je direktor odeljenja, po saznanju za slučaj, otišao u MUP da ga prijavi.

U MUP- u su rekli da bez „dokumentovanja slučaja” ne mogu da daju mišljenje o kaznenim merama.

Na osnovu zakona o zdravstvenoj zaštiti, pacijenti imaju pravo na zaštitu privatnosti, a na osnovu ovog slučaja zaposleni je očigledno prekršio pravila bolnice.

Razotkrivanje ovog skandala u tetovskoj bolnici dolazi samo nekoliko dana nakon velike tragedije u bolnici u Bitolju, gde je novorođenče umrlo nedugo po dolasku na svet zbog navodne nestručnosti i neprofesionalnosti lekara, pišu makedonski mediji.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track