SLOVENAČKI PREDSEDNIK SE RAZGOLITIO: Pahor se pohvalio novom tetovažom!
Foto: Instagram

pozdrav sa plaže

SLOVENAČKI PREDSEDNIK SE RAZGOLITIO: Pahor se pohvalio novom tetovažom!

Region -

LJUBLJANA - Slovenački predsednik Borut Pahor pohvalio se novom tetovažom, likom maloga delfina i dva srca na svom desnom ramenu

Pahor je sliku objavio na društvenoj mreži. Najpopularniji slovenački političar je na svom Instagram profilu objavio fotografiju gornjeg dela svog preplanulog torza, na kojoj je vidljiv minijaturni delfin s dva "srca".

Fotografija je snimljena ovih dana, prilikom njegove posete dečijoj koloniji u Pacugu, u kojoj letuju deca s posebnim potrebama. S njima se predsednik družio i šalio, ali i zaplivao u moru, te se osunčao na plaži.

Pahor tvrdi da je tetovaža s delfinom samo privremena i da je njome zapravo hteo da zakamuflira sportsku povredu, koju je zaradio pre dva meseca. Tada je kao golman na fudbalskoj utakmici čiji je prihod išao u dobrotvorne svrhe nezgodno pao na desno rame i zadobio poveću ogrebotinu.

Pedesettrogodišnjeg Pahora nedavno je međunarodni ženski magazin proglasio jednim od najzgodnijih svetskih lidera, inače je u mladosti honorarno radio kao maneken i trener plivanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track