ŠAMARANJE NA AERODROMU: Medojević podnosi krivičnu prijavu protiv Pejovića!

Sukob oko Kombinata alumijuma

ŠAMARANJE NA AERODROMU: Medojević podnosi krivičnu prijavu protiv Pejovića!

Crna Hronika -
Nebojša Medojević najavio je da će zbog napada na aerodromu Nikola Tesla podneti krivičnu prijavu protiv biznismena Veselina Pejovića

PODGORICA - Predsednik opozicionog Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević najavio je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv biznismena Veselina Pejovića koji ga je u petak uveče ošamario na beogradskom aerodromu, nesposredno pred poletanje aviona za Podgoricu.

Predsedništvo Demokratskog fronta (DF), čiji je član PZP, zajedno sa Novom srpskom demokratijom, zatražilo je od crnogorske vlasti da hitno uhapsi Pejovića zbog napada na Medojevića.

Prema oceni DF, poverenje u izborni proces uoči predstojećih lokalnih izbora ne može ojačati dok, kako je saopšteno, "siledžije režima nasrću na borce protiv mafije". Napad na Medojevića oštro su osudile opozicione i vladajuća Demokratska partija socijalista (DPS).

U saopštenju DPS se navodi da je napad na Medojevića utoliko više za osudu jer se dogodio u drugoj državi i pred suprugom Nebojše Medojevića.

Pejović je potvrdio da je ošamario Medojevića, zbog, kako je objasnio, kleveta na račun njega i njegove porodice. On je rekao da nije imao drugog načina da opomene Medojevića zbog tih napada. Medojević je, takođe, potvrdio incident na beogradskom aerodromu, uz tvrdnju da je Pejović pokušao i da ga udari "metalnom šipkom, teškom najmanje 10 kilograma".

Medojević je ranije više puta izneo tvrdnju da je novac kojim Pejović namerava da kupi Kombinat aluminijuma u Podgorici, zapravo stečen vezama sa kriminalom.

Medojević je Pejovićev biznis dovodio u vezu sa narkobosom Darkom Šarićem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track