SAŠA POPOVIĆ U KREVETU: Najgore mi je što neću raditi 10 dana!

Slomio rebra

SAŠA POPOVIĆ U KREVETU: Najgore mi je što neću raditi 10 dana!

Stars -
Sada se dobro se osećam. Odmaram se i ležim. Pridržavam se saveta lekara, ali ono što mi najteže pada jeste to što neću moći da radim narednih deset dana, rekao je direktor Granda

Saša Popović pao je u nedelju ispred svoje kuće na Bežanijskoj kosi i polomio dva rebra. Povreda čelnika „Granda“ je sanirana i on je trenutno na kućnom lečenju.

"Da čovek ne poveruje, pao sam ispred rođene kuće i polomio dva rebra", rekao je Saša Popović, koji je bio jedna od prvih žrtvi poledice i ledene kiše ove zime.

On je pao u svom dvorištu, kada je izlazio iz porodične kuće na Bežanijskoj kosi. Okliznuo se na stepenice. Na licu mesta mu je ukazana lekarska pomoć."Sada se dobro se osećam. Odmaram se i ležim. Pridržavam se saveta lekara, ali ono što mi najteže pada jeste to što neću moći da radim narednih deset dana", rekao je Saša Popović.

"Saša se dobro oseća, uprkos imobilizaciji i gipsu kojim su mu lekari fiksirali rebra. Najteže mu pada mirovanje, jer nije navikao na odmor. Najbitnije je da je njegovo stanje stabilno, pod nadzorom je lekara", rekli su iz pi-ar službe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track