SAŠA VIDIĆ OPLEO PO JOVANI: U miraz je ponela samo vibrator!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Oštre kritike na račun manekenke

SAŠA VIDIĆ OPLEO PO JOVANI: U miraz je ponela samo vibrator!

Stars -
Kreator je veoma oštro komentarisao njeno pojavljivanje u medijima i načinu na koji priča o njenom braku sa crnogorskim pevačem Danijelom Alibabićem

Poznati kreator Saša Vidić se oglasio na društvenoj mreži i opeleo po manekenki Jovani Alibabić, još uvek zakonitoj supruzi Danijela Alibabića.

Kreator je i veoma oštro komentarisao njeno pojavljivanje u medijima i načinu na koji priča o njenom braku sa crnogorskim pevačem Danijelom Alibabićem.

"Osmeh na dar akcija zahvaljujući kojoj je otvoren SMS broj za pomoć Jovani. Pokrenuli smo SMS humanitarni broj za kupovinu novog vibratora", "Eto i sad kažu da jug zemlje nije siromašan a ona u miraz ponela samo vibrator verovatno onaj što je dobila kao utešnu nagradu kao druga pratilja", "Tek sad mi nista nije jasno jel njoj teže zbog spontanog pobačaja ili izgubljenog vibratora", neki su od komentara koje je napisao na svojo Fejsbuk stranici.

Ništa manje nije bio oštar i na Tviteru, gde je takođe opelo po Nišlijki.

"Poželite joj sreću na testu, za nju bi i hiv bio blagoslov u odnosu na ovu šizofreniju". "Bože, sada razmišljam, jel te davio kao ti ovih dana naciju", pisalo je na Tviteru.

Podsetimo, Jovana i Danijel su svoju ljubavnu priču započeli na Farmi 4, a posle izlaska sa imanja Lisović vezu su krunisali brakom, koji je trajao samo nekoliko meseci. Manekenka je obelodanila da se razvodi od Danijela jer je fizički uznemiravao i zato što je gej. Crnogorski pevać je svoju još uvek zakonitu suprugu tužio sudu u Podgorici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track