SASLUŠANJE ACE LUKASA: Priznajem dug od 120.000 evra!
Foto: Zorana Jevtić

Pevač dao izjavu po tužbi Saše Mirkovića

SASLUŠANJE ACE LUKASA: Priznajem dug od 120.000 evra!

Crna Hronika -
Pozajmio za stan: Popularni pevač priznao da je bivšem menadžeru dužan 120.000 evra i da je pare pozajmio jer mu je trebalo za stan

BEOGRAD - Izneće dokaze jednog dana!

Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, saslušan je juče u prostorijama beogradske policije po tužbi koju je protiv njega podneo bivši menadžer Saša Mirković, koji ga optužuje za izdavanje menica bez pokrića u iznosu od 250.000 evra.Saslušavan sat i po- Neću da komentarišem ovaj proces dok moj narod tone. Kad se sve završi, izaći ću pred medije s kompletnom dokumentacijom i dokazima - rekao je Lukas, koji juče nije želeo da daje izjave.Lukas, koji je oko 12 sati došao u pratnji advokata Miše Petrovskog, saslušan je kao građanin po zamolnici tužilaštva u Zaječaru, u kojem je Mirković podneo krivičnu prijavu. Saslušanje je trajalo nešto duže od sat i po, a prema saznanjima Kurira, Lukas je priznao da je dužan Mirkoviću.- Priznajem dug od 120.000 evra. Pare sam uzeo jer mi je trebalo za stan. Međutim, Mirković je to iskoristio i dao mi da potpišem menice - rekao je Lukas, da bi onda dodao:- Da vam najiskrenije kažem, nisam pozajmio toliko, već 50.000, ali priznajem dug od 120.000.Ne zna za pokrićeLukas je, kaže Kurirov izvor, rekao da Mirkoviću nije kao garanciju dao menice bez pokrića.- Kazao je da je potpisao menice koje je Mirković izvadio iz fioke i dao mu ih, ali da ne zna da li su imale pokriće - dodao je sagovornik Kurira iz istrage.

MirkovićNE ŽELIM DA KOMENTARIŠEMSaša Mirković juče nije hteo ništa da komentariše.- Neću da dajem izjave da ne bih uticao na postupak. Ostajem pri svojim ranije izrečenim tvrdnjama da ću novac dati u humanitarne svrhe - poručio je Mirković.

Pao mu standardDOVEZAO SE „ALFOM“Aleksandar Vuksanović na saslušanje je stigao tačno u podne. Ispred ulaza u sedište gradske policije kratko se obratio novinarima, nakon čega je na portirnici ostavio lična dokumenta i uputio se kod inspektora na saslušanje. Interesantno je da se Lukas juče dovezao „alfa romeom“, a doskora je vozio znatno skuplje automobile.

ČINJENICE- 250.000 evra, prema tvrdnjama Mirkovića, iznosi Lukasov dug- 10 menica bez pokrića je izdato- Mirković je rekao da će novac dati u humanitarne svrhe- Mirković je organizovao Lukasov koncert 8. juna 2013. na Marakani- u novembru prošle godine prekinuli su saradnju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track