SEKS-SKANDAL: Dara Bubamara se razvodi zbog gole zadnjice!
Foto: Kurir štampano

Pevačici fotke iz spa-centra došle glave

SEKS-SKANDAL: Dara Bubamara se razvodi zbog gole zadnjice!

Stars -

Nervni slom: Milan Kesić, kad je video šta su novine objavile, pozvao suprugu i besno joj poručio da neće više da živi s njom i da je obrukala porodicu

Prekipelo mu!

Fotografije na kojima se Dara Bubamara gola tušira, a koje su dospele u javnost, izrevoltirale su njenog muža Milana Kesića toliko da je pevačici zapretio razvodom! Kako Kurir saznaje, njemu su prijatelji na telefon poslali naslovnu stranu nedeljnika Skandal pre nego što se broj našao u prodaji. Pobesneo je i istog trenutka pozvao suprugu i rekao da ne želi više da živi s njom. - Milan je poludeo kad je video slike supruge na kojima pozira dok se tušira. Posebno je ga je iznerviralo što će osvanuti i na internetu i njihov maloletni sin će moći da ih vidi. Toliko je bio besan da nije sačekao da je vidi, već joj je svašta rekao u slušalicu. Urlao je: „Tako se ne ponaša majka i normalna žena! Ne zanima me odakle te slike i kako su dospele u novine! Ovo nije samo tvoja sramota već bruka za celu porodicu!“ Ona je pokušala da se opravda, ali on je zalupio slušalicu - otkriva naš sagovornik, vrlo dobro upoznat sa situacijom između Dare i Milana. Kako dalje navodi, ona je nakon završenog razgovora u očajanju počela da plače, nemoćna da učini bilo šta. Zvala je prijatelje i kukala kako ne može da veruje da su slike dospele u javnost i govorila da su nastale iz šale. Najviše je brine činjenica da su joj ugrozile brak i da će je svi u porodici osuđivati. Pozvali smo Daru za komentar, ali ona nije želela da se javi.

Foto: Reprint Skandal
Foto: Reprint Skandal
Bivši se sprda
Bivši se sprda
A pre mu nije smetalo... Laki i Rada
A pre mu nije smetalo... Laki i Rada

Laki: Daro, imaš veliko dupe Darine gole slike svu noć je s podsmehom s prijateljima na Fejsbuku komentarisao njen bivši suprug Lazar Dugalić Laki. On je okačio naslovnu stranu da „se malo smeju“, a zatim se ispravio i dodao - „malo više“. Posprdni komentari samo su se nizali, a Laki je likovao i složio se da Dara „ima veliko dupe“. - Šta će, kad više neko ne može da izađe u javnost, mora gola, to je zadnja stanica... Mene je sramota najviše... ccc“ - napisao je, između ostalog, Laki. Jedna devojaka sažalila se na Daru i opomenula Lakija da nije fer. - Nijednom rečenicom nisam nikoga uvredio... Samo konstatujem - branio se, a mi ćemo sačekati da vidimo šta će njegova bivša draga reći na njegove konstatacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja