Sergej Ćetković: Nisam iznenađen ulaskom u finale!
Foto: Story

Evrovizija 2014

Sergej Ćetković: Nisam iznenađen ulaskom u finale!

Stars -
Sergej Ćetković plasirao se u finale Eurosong 2014 takmičenja, koje je sinoć počelo u Kopenhagenu. Pevač nije krio oduševljenje ostvarenim plasmanom i dodaje da se nije previše iznenadio svojim daljim prolaskom

Sergej Ćetković nastupio je sinoć u Kopenhagenu sa pesmom "Moj svijet" koja je već osvojila srca publike. Nastup crnogorskog predstavnika na " Eurosongu 2014 " prošao je veoma zapaženo, a na samom početku pesma je izazvala gromoglasan aplauz u publici. Svima je bilo već tada jasno, da je Sergej zaslužio svoje mesto u finalu.

"Zaista nisam iznenadjen našim ulaskom u finale! Verovao sam u kompoziciju i naš tim koji stoji iza mene! Raduje me, dakle, činjenica da smo lako ušli u finale, posebno jer je ove godine konkurencija, kad je kvalitet pesama u pitanju, bio izuzetno dobar. Podsetiću da smo nastupali u grupi pevača koja po kladionica i ostalom spinovanju pretenduje na prva tri mesta. Mislim pre svega na Jermeniju, Svedjane i Mađare", rekao je Sergej i još dodao.

"U svakom slučaju idemo dalje! Očekuje nas finale i nadam se dobrom plasmanu! Prvu lestvicu smo uspesno preskočili", izjavio je Sergej povodom svog nastupa u Kopenhagenu na Eurosong 2014 gde se sa svojom pesmom “Moj svijet” plasirao u finale.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track