SINDI NA FB: Sud mi je uzeo dete i dao ga ocu nasilniku i narkomanu
Foto: Damir Dervisagic

Borba za starateljstvo nad ćerkom Petrom

SINDI NA FB: Sud mi je uzeo dete i dao ga ocu nasilniku i narkomanu

Stars -
Privremenom merom određeno da je starateljstvo nad Petrom pripalo njenom ocu Nikoli... obrazloženje veštaka je da on bolje brine o potrebama deteta

Pevačica i bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi preko Fejsbuka profila saopštila je da je starateljstvo nad ćerkom Petrom pripalo njenom bivšem suprugu Nikoli Pavloviću.

"Juče je privremenom merom određeno da je starateljstvo nad Petrom pripalo njenom ocu Nikoli... obrazloženje veštaka je da on bolje brine o potrebama deteta... Postavlja se pitanje kada brine?... Kada je dete 4 godine sa majkom.. Dete je pri tom ocenjeno kao dobro vaspitano, inteligentno iznad proseka, srećno.... Inače bivši muž me je tukao i davio u trudnoći.... Da li je tada razmišljao o svom nerođenom detetu... Kada se dete rodilo udario mi je šamar gde sam pala sa sve malom bebom u naručju... Da li je tada tata mislio o detetu koje je vristalo i jedva sam ga smirila... Imam uredan lekarski izveštaj o povredi tom prilikom... Kada bi tata bio neispavan, a dete plakalo zavrljačio joj je omiljenu igračku o zid gde je dete opet vristalo... Kada sam odlučila ubrzo posle toga da se razvedem jer sam želela da zaštitim svoje dete, on je nastavio I posle razvoda da me tuče... Otišla sam u institut za sudsku medicinu slikala modrice i podlive prijavila ga policiji... Od tada je proslo 3 god i on nije doveden na saslušanje... Nisu uzeli na razmatranje ni to da sam navela da je čovek počeo da se drogira. Sada je uzeo starateljstvo i ne da mi da vidim dete. Policija nije nadležna, socijalno nije nadležno. Niko nije nadležan. Inače, advokat koji ga brani je uzeo starateljstvo svojoj ženi...i to tako sto ga je majka odvela na more, a nije dobila saglasnost muža gde se to smatra za otmicu te su starateljstvo dali ocu a ocu je auto dizan u vazduh.... Šta da je dete bilo u kolima....Ovde niko nema odgovore na pitanja....Gde ja živim?

Podsećanja radi, Ivana i Nikola venčali su se 2009. godine i posle godinu dana braka dobili su devojčicu, a zahtev za razvod podneli su kada je ona napunila godinu dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track