SINIŠA MALI: Teška situacija u Beogradu, gradski štab u neprekidnom zasedanju!
Foto: Fonet

Vremenska nepogoda

SINIŠA MALI: Teška situacija u Beogradu, gradski štab u neprekidnom zasedanju!

Beograd -
Gradonačelnik je rekao da je situacija u gradu izuzetno teška, jer je danas u proseku palo oko 70 litara kiše po kvadratnom metru kao i da se očekuje nastavak padavina praćen olujnim vetrom tokom noći i sutrašnjeg dana

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je večeras da će gradski štab za vanredne situacije biti u neprekidnom zasedanju zbog teške situacije koju su izazvale obilne padavine u glavnom gradu.

"Sutra i prekosutra đaci u Beogradu neće ići na nastavu kako bi se izbegle gužve i moguće nezgode. Ne daj bože da se nekome nešto desi", rekao je Mali pred početak sastanka gradskog štaba za vanredne situacije.

Gradonačelnik je rekao da je situacija u gradu izuzetno teška, jer je danas u proseku palo oko 70 litara kiše po kvadratnom metru kao i da se očekuje nastavak padavina praćen olujnim vetrom tokom noći i sutrašnjeg dana.

"Mi kao vanredni štab ćemo imati neprekidno zasedanje, organizovaćemo stalna dežurstva u opštinama i mesnim zajednicama, a sva komunalna preduzeća sutra će biti angazovana na čisćenju i sređivanju grada", rekao je Mali.Prema njegovim rečima, svi raspoloživi resursi biće ukljuceni kako bi doveli u red i kontrolisali situaciju u gradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track