SJAJNE VESTI: Mihael Šumaher dolazi svesti!
Foto: AP

Prvi put posle tri meseca kome

SJAJNE VESTI: Mihael Šumaher dolazi svesti!

Ostali sportovi -
Prema rečima njegovog agenta, legendarni nemački vozač posle tri meseca u komi prvi put pokazao znake svesti

BEOGRAD - Sabine Kem, predstavnica za medije porodice Šumaher, saopšila je danas da je Mihael Šumaher prvi put posle tri meseca u komi, pokazao znake svesti!

Kem je rekla da je sedmostruki šampion formule 1 pokazao vidljivi znak oporavka!"Šumaherovo stanje se poboljšava. Ostajemo optimistični", saopštila je ona.

Sabine Kem je demantovala navode da će Šumaher biti prebačen u porodičnu bolnicu koju će porodica izgraditi za 12 miliona evra!

Porodica teško povređenog Mihaela Šumahera prebaciće legendarnog vozača iz bolnice u Grenoblu u rehabilitacionu kliniku, a ne u svoju kuću kako se spekulisalo i veruje da će se sedmostruki šampion Formule jedan probuditi iz kome.

Prijatelj Šumaherove porodice negirao je danas da će supruga teško povređenog vozača potrošiti 10 miliona funti na izgradnju apartmana opremljenog kompletnom lekarskom opremom kako bi se Šumaher prebacio u svoju kuću u Švajcarskoj, pošto su joj lekari rekli da su šanse za njegov potpuni oporavak zanemarljive.

Korina i Mihael Šumaher, Foto: Reuters
Korina i Mihael Šumaher, Foto: Reuters

"Mihael će u nekom trenutku biti prebačen u rehabilitacionu kliniku, ali ne sada. Uvereni smo da će se Mihael probuditi i zbog čega bi u njegovoj kući gradili objekte za čoveka koji je u vegetativnom stanju? To bi nagoveštavalo da je slučaj beznadežan", rekao je prijatelj Šumaherove porodice, preneo je Jurosport.

Šumaher se nalazi na intenzivnoj nezi od 29. decembra, kada je u francuskom skijalištu Meribel pao tokom skijanja i teško povredio glavu. On je u dva navrata operisan i uveden je u indukovanu komu. Njegovo stanje je stabilizovano posle operacije, pošto je prvobitno ocenjeno kao kritično. Lekari u Univerzitetskoj bolnici u Grenoblu od 30. januara postepeno bude Šumahera iz indukovane kome. Šumaher je tokom karijere pobedio u rekordnoj 91 trci. Iz takmičenja u Formuli jedan povukao se 2012. godine, pošto je osvojio sedam šampionskih titula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track