SKANDALOZAN AUDIO-SNIMAK: Gubernator Kolomojski ucenio glavu Careva na milion dolara!
Foto: Printscreen Yt

Strašno!

SKANDALOZAN AUDIO-SNIMAK: Gubernator Kolomojski ucenio glavu Careva na milion dolara!

Planeta -
Kolomojski lično kaže Carevu da ga Jevreji krive za smrt člana svoje zajedinice u Marijupolju i preti da će mu pohvatati bližnje i obesiti ih na trgu!

Na internetu se pojavio audio-snimak dva telefonska razgovora u kojima ukrajinski oligarh i gubernator Dnjepropetrovske oblasti Igor Kolmojski preti poslaniku Olegu Carevu da će mu pobiti bližnje i kaže da mu je glava ucenjena na milion dolara, javlja Raša tudej!

Gubernator Kolomojski telefonirao je Carevu kasno uveče 10. maja ove godine Carevu, vođi pokreta Jugoistok, i kazao mu da nudi milion dolara za njegovu glavu. Razgovor je snimao bivši radnik Službe bezbednosti Ukrajine.Oleg Carev je potvrdio da je snimak autentičar, a Kurur ga prenosi. Pošto je RT dao tanskript, evo i prevoda.

Oleg Carev i Igor Kolomojski

Kolomojski: Zdravo.

Carev: Pozdrav.

Kolomojski: Gde si? Tamo?

Carev: Tamo.

Kolomojski: Kako ide?

Carev: Dobro.

Kolomojski: Tamo se desilo nešto strašno loše. Poginuo je Jevrejin iz Dnjepropetrovske jevrejske opštine.

Carev: Šta je tamo radio?

Kolomojski: Ma, nevažno je šta je radio. Rekli su da daju *** velike pare za tvoju glavu.

Carev: Za moju?

Kolomojski: Milion dolara. Za tvoju. Da. Štaviše, rekli su da će te svuda tražiti. Pa, samo da ti prenesem. Hteo sam da ti kažem da nigde ne ideš.

Carev: Da ti kažem nešto. Ima u Africi...

Kolomojski: Sutra ću pohvatati tvoje ljude ovde.Carev: Postoji u Africi jedan otrov, tako...

Kolomojski: Slušaj, j... mi se čega ima u Africi. Ne zamajavaj me. Govorim ti da je u predvečerje šabata u sinagogi održana molitva. Molili su se za tog ubijenog, druga Šlekeviča, Jevrejina, kojeg su ubli u Marijupolju, ***...

Carev: Pa...

Kolomojski: I rekli da je Carev kriv za sve ***. I sutra će potražiti sve tvoje bližnje... Sve ću ih povešati ovde na trgu. Kaži im, kaži Markovu da ne dolaze ovamo. U Ukrajinu. Nikako . Halo?

Carev: Ne zovi me. Igore, ne zovi me.

Kolomojski: Da te ne zovem? Naravno. Hajde.

Carev: Hajde.

U drugom snimku telefonskog razgovra između predsednika udruženja "Dobavljači carinske unije" O. V. Noginskog s izvesnim Janom Borisovičem iz Odese takođe se navodi da je Kolomojski rekao da je za glavu Careva ponuđen milion dolara, kao i da je Kolomojski naredio napad u Odesi. Evo i tog snimka.

http://www.youtube.com/watch?v=vATUVASx8ug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja