SNS: Đilas izgubio politički kompas

Saopštenje naprednjaka

SNS: Đilas izgubio politički kompas

Politika -
Sramota je da Dragan Đilas priča o nečijem navodnom govoru mržnje, a jedino čime se bavi tokom cele kampanje jesu laži i ogoljena mržnja, koje najnepristojnijim rečima pokazuje prema predsedniku Srpske napredne stranke, Aleksandru Vučiću

BEOGRAD - Srpska napredna stranka konstatuje da je jedan od najvećih tajkuna u Srbiji, uzgred predsednik Demokratske stranke, Dragan Đilas, u potpunosti izgubio politički kompas.

"Sramota je da Dragan Đilas priča o nečijem navodnom govoru mržnje, a jedino čime se bavi tokom cele kampanje jesu laži i ogoljena mržnja, koje najnepristojnijim rečima pokazuje prema predsedniku Srpske napredne stranke, Aleksandru Vučiću", navodi se u saopštenju.

"Razlika između njega i Aleksandra Vučića potpuno je očigledna i u tome što Vučić o tajkunima i njihovima političkim slugama retko i govori, i smatra da su programi i planovi za budućnost Srbije neuporedivo važniji. Srpska napredna stranka poziva građane Srbije da pobede tajkunsku mržnju Dragana Đilasa i njegovih saradnika jer, ako se to ne dogodi, Đilas i njegovi prijatelji će nastaviti sa uništavanjem srpske ekonomije i srpske budućnosti", kaže se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track