AMERIČKI NOVINAR OSUO ŽESTOKU PALJBU PO NAŠOJ ZEMLJI: Koja je razlika između jogurta i Srbije? Jogurt nije započeo Prvi svetski rat! SRBI MU NISU OSTALI DUŽNI! (FOTO)
Foto: Dado Đilas, Printscreen

VREĐA KAKO STIGNE

AMERIČKI NOVINAR OSUO ŽESTOKU PALJBU PO NAŠOJ ZEMLJI: Koja je razlika između jogurta i Srbije? Jogurt nije započeo Prvi svetski rat! SRBI MU NISU OSTALI DUŽNI! (FOTO)

SP KINA -

Američki radio-voditelj prokomentarisao privukao je pažnju naše javnosti kada je prokomentarisao pobedu srpskog košarkaškog tima na Svetskom prvenstvu u Kini nad ekipom SAD pitanjem ima li u Srbiji uopšte hrane, a posle toga usledila je salva uvreda na račun naše zemlje.

Kevin Klensi, radio-voditelj koji je napisao: "Izgubili smo od Srbije u košarci?? Da li uopšte imaju hranu u Srbiji?", i izazvao bes ovdašnje javnosti, nastavio je sa brutalnim vređanjem naše zemlje i danima posle utakmice.

"Koja je razlika između Srbije i jogurta? Pa jogurt nije započeo Prvi svetski rat", napisao je u jednom od tvitova radio-voditelj.

"Ok, izviniću se Srbiji. trebao bih da imam više poštovanja prema državi koja je započela Prvi svetski rat", sipao je uvrede na račun naše zemlje Amerikanac kojem je očigledno veoma teško pao poraz od Srbije.

Usledile su reakcije i Srba koji mu nisu ostali dužni na sve uvrede koje je uputio preko društvenih mreža.

"Mi jedemo Amerikance za doručak", bio je duhovit odgovor jednog tviteraša na njegovu konstataciju da u Srbiji nema hrane.

"Jogurt možeš kupiti u različitim ukusima i svaki ima bolji ukus od ljubomore", bio je još jedan u nizu komentara na zlurade komentare Amerikanca.

"Imaju oni više hrane nego što Amerikanci imaju mozga! Bio sam tamo (u Srbiji) ovog leta i bilo je neverovatno. Divni ljudi, pažljivi, uvek spremni da pomogni i popiju koju s tobom, ukusnu hranu... Volim Srbiju", napisao je jedan tviteraš.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track