CARINIK MORON! Vikao Klopu: "Kako pr*a Zvezda", PA ZBRISAO NA BOLOVANJE! (VIDEO)
Foto: Starsport©

OVAKO SE NE PREDSTAVLJA SRBIJA

CARINIK MORON! Vikao Klopu: "Kako pr*a Zvezda", PA ZBRISAO NA BOLOVANJE! (VIDEO)

Fudbal -

Radnik carine izvređao trenera Liverpula, iako je ovaj ljubazno pristao da se fotografiše s njim, a potom nestao s posla

Skandal koji je na aerodromu "Nikola Tesla" izazvao carinik koji je presreo trenera Liverpula Jirgena Klopa i uz psovke ga ispratio iz Beograda ne jenjava. Neimenovani radnik je, podsetimo, prišao Klopu na aerodromu, Nemac je zastao pomislivši da čovek želi fotografiju s njim, a onda je dobio zagrljaj i pesmicu: "Kako pr.a Zvezda!"

Sve i da zanemarimo da se radi o Jirgenu Klopu, neverovatnom šmekeru i, kako se pokazalo, velikom džentlmenu i pravom sportskom radniku, teško je preći preko činjenice da neko ko u očima stranaca predstavlja grad i državu sebi može da dozvoli tako prostačko ponašanje.

Kako bismo saznali ko je, najblaže rečeno nekulturni, čovek sa snimka, otišli smo do aerodroma i tamo dobili informaciju da se dotični nalazi na bolovanju. O eventualnom postupku u vezi sa celim slučajem nismo dobili informaciju, ali nam je kulturno objašnjeno koga da pozovemo, odnosno ko je nadležan u celoj priči.

Uopšte, razgovor koji smo vodili sa ljudima sa aerodroma tera nas da se zapitamo kako je moguće da oni mogu da dele posao sa osobom sa snimka. Dijametralno suprotno ponašanje - od pristojnih, kulturnih i predusretljivih naših sagovornika do prostačkog ponašanja njihovog, moramo tako reći, kolege.

Uprava carina: Pokrenućemo postupak protiv radnika Grupa za odnose s javnošću Uprave carina odgovorila nam je na pitanje hoće li biti pokretanja disciplinskog postupka i kakva kazna očekuje radnika sa snimka. - Uprava carina je državna institucija koja ima jasan i strog kodeks ponašanja, koji podrazumeva pristojnost i profesionalnost. Slučaj koji se desio na aerodromu "Nikola Tesla" će biti temeljno istražen, a nakon što budu utvrđene sve činjenice, biće pokrenut i odgovarajući postupak - poručili su iz Uprave carina.

Aerodrom Beograd: Za takve ovde nema mesta! Iz AD Aerodrom "Nikola Tesla" osuđuju postupak jednog od zaposlenih u Upravi carina: - Trudimo se da održimo imidž evropskog aerodroma koji je kapija zemlje ljubaznog i gostoljubivog naroda. Osuđujemo svako ponašanje koje taj imidž narušava i nadamo se da za pojedince koji se ne uklapaju u metropolitski duh ubuduće neće biti mesta na aerodromu, bez obzira na kompaniju ili instituciju kojoj pripadaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track